- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
- Konu Sahibi Birumutiste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak benimkilerde böyle çok saçmaHanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..![]()
Neden sacma kuzum devam et pik olucak daha olmamis olunca t c den daha koyu olucak suan yumurtalarin kucuk oyüzden bu sekildeHanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..![]()
Senin testler evet biraz kafa karistiriyor canim ama sanki 11 mart pik gbi en koyusu o cunku degerlendirseydin o gunuBak benimkilerde böyle çok saçma![]()
Evet katïlılıyorum canim sana bende baktim yaniltiyor bıraktım ovulasyon testini doktor kontrolunde yumurtlama takibi en hayirlisiPko olarak aylarca kullandım malesef bizde bu testler ise yarar doğru sonuç vermiyor
Değerlendirdim 15 martta kahve kahve lekelenmeler yaşadım 3 gün sürdü sonra yine testler yapmaya devam ettim anlamadım bişeySenin testler evet biraz kafa karistiriyor canim ama sanki 11 mart pik gbi en koyusu o cunku degerlendirseydin o gunu![]()
Lekelenme catlama lekelenmesi olabilircanim o gunleride degerlendirseydin pcomusun canim sende pcoysan ara lekelenmeler normal kabul ediliyor ve bizim yumurtalar biraz inatci bende ovulasyon kullandim 4 ay sonuc alamadim yani biraz oyaliyor bizi ovulasyon testleri cunku pcoysan yumurtalar buyumuyor cogu zaman bu yuZden gebelik olusmuyor ben iki aydir femarayla yumurta buyutme tedavisine basladim bklm sonuc alamadim daha amahic olmazsa yumurtamin buyudugunden emin oluyorum .Değerlendirdim 15 martta kahve kahve lekelenmeler yaşadım 3 gün sürdü sonra yine testler yapmaya devam ettim anlamadım bişey
Evet pkoyum malesef doktorda sadece progestan hap verdi bana adetin 17. Günü başlayıp 10 gün iç bırak dediLekelenme catlama lekelenmesi olabilircanim o gunleride degerlendirseydin pcomusun canim sende pcoysan ara lekelenmeler normal kabul ediliyor ve bizim yumurtalar biraz inatci bende ovulasyon kullandim 4 ay sonuc alamadim yani biraz oyaliyor bizi ovulasyon testleri cunku pcoysan yumurtalar buyumuyor cogu zaman bu yuZden gebelik olusmuyor ben iki aydir femarayla yumurta buyutme tedavisine basladim bklm sonuc alamadim daha amahic olmazsa yumurtamin buyudugunden emin oluyorum .
Devletemi gittin canim devlet genelde o sekil ilgilenmeden gonderiyor birde bana dedigi seyi söyleyeyim olur olur ama zor olurEvet pkoyum malesef doktorda sadece progestan hap verdi bana adetin 17. Günü başlayıp 10 gün iç bırak dedi
Canım daha pik olmamış bence pik olması için T çizgisinin C çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor yumurtlaman geç olacak heralde bu benim görüşüm yanıltmak istemem.. Diğer arkadaşlarda yazar zaten yorumlarınıHanımlar merhaba pkoyum 8 gündür test yapıyorum. Ama son 3 gündür biraz daha koyu çıkıyo. Ve çatlayacağı yok gibi sizede böyle olup yumurtlayan oldu mu. Çok sıkıldım bu durumdan..![]()
Yok özele gittim ya olmadı doktor değiştircem banada olur daha yeni evlisin dedi kasımda gittim eylülde evlendimDevletemi gittin canim devlet genelde o sekil ilgilenmeden gonderiyor birde bana dedigi seyi söyleyeyim olur olur ama zor olur![]()
Hayirlisi olsun bebegim hakkinizda dmekki yumurtalarin buyuyor kac mm de catladigini soyledimi sana yada gittiginde olgun yumurtan varmiydiYok özele gittim ya olmadı doktor değiştircem banada olur daha yeni evlisin dedi kasımda gittim eylülde evlendim
Ufak ufak yumurtaların var dedi bunların büyümesi çatlaması lazım dedi alttan ultrasonla bakıp başka bısey demediHayirlisi olsun bebegim hakkinizda dmekki yumurtalarin buyuyor kac mm de catladigini soyledimi sana yada gittiginde olgun yumurtan varmiydi![]()
Sen o doktorla bosuna vakit kaybetme ufak yumurtalar hepimizde var onemli olan buyumesi buyumesse bi faydasi yok yumurta kaliteli ve olgun olucakki bebek olsunUfak ufak yumurtaların var dedi bunların büyümesi çatlaması lazım dedi alttan ultrasonla bakıp başka bısey demedi![]()
Evet ben adet olunca yine başka doktora gideyim çünkü adetliyken bakıyorlar ya hormonlaraSen o doktorla bosuna vakit kaybetme ufak yumurtalar hepimizde var onemli olan buyumesi buyumesse bi faydasi yok yumurta kaliteli ve olgun olucakki bebek olsun![]()
Aynen canim bi cevrene sor sorustur hangi dokyor iyiyse ona git derim malesef her doktor bir olmuyor keske hepsi ayni olsa bilgileri olmasina bilgililer fakat ugrasmak istemiyorlar nedense hepsi hakkini vererek yapmiyor yasadim gordüm hepsi bende kötü birer ani olarak kaldi sükür ki suanki doktorum cok iyiEvet ben adet olunca yine başka doktora gideyim çünkü adetliyken bakıyorlar ya hormonlara
İnş bakalım hayırlısı gidicem yine atayım sana bakAynen canim bi cevrene sor sorustur hangi dokyor iyiyse ona git derim malesef her doktor bir olmuyor keske hepsi ayni olsa bilgileri olmasina bilgililer fakat ugrasmak istemiyorlar nedense hepsi hakkini vererek yapmiyor yasadim gordüm hepsi bende kötü birer ani olarak kaldi sükür ki suanki doktorum cok iyiadetliyken git en bastan baslayin hormon baktir kist varmi ona bakilsin tedaviye baslanir ins srnin daha onceki yaptirdigin lh fsh sonuclarin nasil cikmisti
Seninkiler de evet biraz saçma ama 11 nisanda yumurtlamış olabilir misin yarında silik olursa o zaman anlarsın bugünü değerlendirmende fayda varBak benimkilerde böyle çok saçma![]()