- 30 Eylül 2025
- 114
- 42
- 13
- 26
- Konu Sahibi ozlemgvnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E tamam silikleşmeye başlamçatl
ben çatlamayı görmüştüm zaten yumurtlama gördükten sonra t çizgisi yok gibiydi, ama sonra testim tekrar koyulaştıE tamam silikleşmeye başlamış
Ayyy çok özür dilerimmmmmBir de Mayıs yazmışsınız şuan Eylül'deyiz
Tekrar yumurtluyor olabilirsinizAyyy çok özür dilerimmmmmdaha yeni üyeyim , ilk defa soru açıyorum, heyecandan karıştırdım. Adetime 15 gün var
Birincisi dün ikinci bugünün yumurtlama olmuşmu sizceTekrar yumurtluyor olabilirsiniz
Evet bugün çatlamış olabilirBirincisi dün ikinci bugünün yumurtlama olmuşmu sizce
Teşekkür ederimEvet bugün çatlamış olabilir
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinTekrar yumurtluyor olabilirsiniz
Evet bayağı belirginBenimkinede bakar mısınız en alttaki belirgin olan yarım saat once falan yaptım sizce yumurtlama günüm mü yani değerlendirmeli miyim
Kesin değerlendirrrBenimkinede bakar mısınız en alttaki belirgin olan yarım saat once falan yaptım sizce yumurtlama günüm mü yani değerlendirmeli miyim
Silikleştiği günü bile değerlendirmek gerekiyor diye biliyorumTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için birsey daha soracağım tekrar siliklesene kadar degerlendirmeli miyiz
Teşekkür ediyorumSilikleştiği günü bile değerlendirmek gerekiyor diye biliyorum
AmiinnnTeşekkür ediyorumAllahım kolaylıkla ve hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlama zamanı olduğunda T çizgisinin C çizgisi ile aynı koyulukta, ya da daha koyu olması gerekiyor, sizin henüz silik görünüyor. Döngünüzün kaçıncı günündesiniz ?Bir bakabilir misiniz yumurta görünmüyor dedi doktor çatlamış da olabilir dedi ama anlamadım ovolosyon da böyle çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim