Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testini tekrarlamaya gerek var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Barmisca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
153
61
48
30
Bugün öğlen yaptığım test en son 23 Nisan pik olmak üzere sanırım bugün akşam testi tekrarlamama gerek var mı çatlamasını takip etmek için yoksa bugünü değerlendirmemiz yeterli mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20220423_105920.webp
    IMG_20220423_105920.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 49
Bugün öğlen yaptığım test en son 23 Nisan pik olmak üzere sanırım bugün akşam testi tekrarlamama gerek var mı çatlamasını takip etmek için yoksa bugünü değerlendirmemiz yeterli mi kızlar
Ben cevap gelmesini beklemeden bir daha yaptım bu daha da köyü çıktı sanırım iki çizgi de eşit koyulukta şu an inşallah yanılmıyorumdur yorumlarken

Eklentiler

• IMG_20220423_194239.webp
    IMG_20220423_194239.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
bir kac gün daha devam edin bence yarin t cizgisi dahada koyu cikabilir gibi geldi bana yada silinebilir catlama olur

Teşekkür ederimmm silikleşince testi mi yapmayı bırakacağım
Evet canım şimdi ikisini de aynı koyulukta gördün ya belki yarın daha da koyu olur. Köyü oldukça değerlerdir t çizgisi silikleşince çatladı demektir çatladığı günü de değerlerdir sonra testi yapmayı bırakabilirsin

Evet canım şimdi ikisini de aynı koyulukta gördün ya belki yarın daha da koyu olur. Köyü oldukça değerlerdir t çizgisi silikleşince çatladı demektir çatladığı günü de değerlerdir sonra testi yapmayı bırakabilirsin
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için :)

bir kac gün daha devam edin bence yarin t cizgisi dahada koyu cikabilir gibi geldi bana yada silinebilir catlama olur
Dediğiniz gibi bugün biraz daha koyulaştı çatlama anını kacirirsam diye günde iki defa yapıyorum iki gündür hem ramazan hem eşim polis olduğu için her zaman evde olamıyor o yüzden günü kaçar diye endişeliyim 9 aydır deniyoruz olmuyor ama ikinci defa ovu takibi yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20220424_161949.webp
    IMG_20220424_161949.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 34
Back
X