Ovulasyon testiyle gebe kalan varmı?

çoook, o yüzden ovulasyon testi topiklerinde kimseyi bulamıyorsun galiba:9: ben de kullanıyorum, gayet başarılı

Nekadar zamanda kaldın canım birde teste pozitif
Çıkınca kaç saate kadar eşinle beraber olman lazım...

canım benim biraz karışık, bende kist vardı geçen sene kullandım 2 ay falan olmadı o zaman, kisti aldırdım , bir sonraki ay ovulasyonla denedim hamile kaldım ilk ay, pozitifi gördükten itibaren 36 saat,ama ben pozitiften sonra 2,3 gün denedim yanlış hatırlamıyorsam,

canım benim biraz karışık, bende kist vardı geçen sene kullandım 2 ay falan olmadı o zaman, kisti aldırdım , bir sonraki ay ovulasyonla denedim hamile kaldım ilk ay, pozitifi gördükten itibaren 36 saat,ama ben pozitiften sonra 2,3 gün denedim yanlış hatırlamıyorsam,

Artık hayırlısı Allahtan artık her ay beklemek benim
Psikolojimi bozdu hamilemiyim değilmiyim bu ayda olmasa
Doktora gidicem galiba teşekkürler canım:)

kızlar ne güzel faydasını görmüşsünüz ben ne yazık ki göremedim adetim bittiğinden beri yapıyorum hala silik çizgi ne gidiyor ne de koyulaşıyor aynı şekilde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu adete kadar böyle giderse test bozuk mu yani

kızlar ne güzel faydasını görmüşsünüz ben ne yazık ki göremedim adetim bittiğinden beri yapıyorum hala silik çizgi ne gidiyor ne de koyulaşıyor aynı şekilde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu adete kadar böyle giderse test bozuk mu yani

test bozuk değildir, adet biriminden yeni adete kadar yaptınmı? ya geç yumurtluyorsundur, yada yumurtlamada bir problem vardır, birde dr.gözetiminde yumurta takibi yaptırmanı ravsiye edrim

test bozuk değildir, adet biriminden yeni adete kadar yaptınmı? ya geç yumurtluyorsundur, yada yumurtlamada bir problem vardır, birde dr.gözetiminde yumurta takibi yaptırmanı ravsiye edrim

ya arkadaslar benim de 6-7 aydır bebek olmadı. doktora gittim martta eşimle ikimizde de sorun yok dedi. bana sadece kan ve ultrason baktı. biz 10 gün önce yine gittik olmuyo diye tedaviye baslayalım dedi iki kutu klomen verdi. şimdi anlamadıgım ben bu klomeni kullanmadan önce ovulasyon testi falan mı yapsaydım? neden klomen kullandıgımı bile bilmiyom.. 10unda gitcem bakalım ikinci kutuya gectim şimdi..ovulasyon tarihimde tam 10 u..

canım adetim 16 ağustos daha var bu hafta kontrole gittim hamile kalamna engel yok dedi kafam karıştı sağol

Back
X