Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ovulasyonla kaldım
çoook, o yüzden ovulasyon testi topiklerinde kimseyi bulamıyorsun galibaben de kullanıyorum, gayet başarılı
Nekadar zamanda kaldın canım birde teste pozitif
Çıkınca kaç saate kadar eşinle beraber olman lazım...
canım benim biraz karışık, bende kist vardı geçen sene kullandım 2 ay falan olmadı o zaman, kisti aldırdım , bir sonraki ay ovulasyonla denedim hamile kaldım ilk ay, pozitifi gördükten itibaren 36 saat,ama ben pozitiften sonra 2,3 gün denedim yanlış hatırlamıyorsam,
kızlar ne güzel faydasını görmüşsünüz ben ne yazık ki göremedim adetim bittiğinden beri yapıyorum hala silik çizgi ne gidiyor ne de koyulaşıyor aynı şekilde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu adete kadar böyle giderse test bozuk mu yani
test bozuk değildir, adet biriminden yeni adete kadar yaptınmı? ya geç yumurtluyorsundur, yada yumurtlamada bir problem vardır, birde dr.gözetiminde yumurta takibi yaptırmanı ravsiye edrim
test bozuk değildir, adet biriminden yeni adete kadar yaptınmı? ya geç yumurtluyorsundur, yada yumurtlamada bir problem vardır, birde dr.gözetiminde yumurta takibi yaptırmanı ravsiye edrim
bi de bu testlerin fiyatı markası nedir? olmazsa biz de alak