Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiyle gebe kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lara8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
64
25
3
25
Merhaba, şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. O zamandan beri 2 defa adet oldum (kimyasal kanama hariç). Daha önce adet döngüm hep 28 gündü. İki aydır düzenli olarak 30 günde bir görüyorum. Sanırım döngüm değişti ve bu yüzden ne zaman yumurtlayacağımı bilmiyorum, bu ay ovulasyon testlerini denemek istiyorum. Bu yöntemi uygulayıp sonra hamile kalan var mı?

Merhaba canım bence kullanmalısın yumurtlama günlerinde değişiklik gösteriyor kimyasal dan sonra ben 2 defa kimyasal gebelik geçirdim dongum değişti ovulasyon testi kullaniyorum geçen ay 21.gun yumurtladim 27.gun adet oldum bu ay 17.yumurtlama gördum adetim gecikti hala olmadım gecikmenin 2.gunundeyim

Bende bu testler hakkında tecrübeli arkadaşların fikirlerini bekliyorum

Test yaptinmi? Veya kan verdinmi

Bende 4 aydir hamilelik icin korunmuyorum. 2 aydir ovu testine basladim. Ilk ay 17. Gunumde yumurtlama gormusken bu ay 14. Gun gordum. Adetlerim her zmn duzenlidir 30 gunde 1 adet olurum. Ben sunu farkettim insanin adeti duzenli bile olsa yumurtlama gunleri degiskenlik gosterebiliyor 2,3 gun ileri geri oynayabiliyor. O konudan arti yönu var ovu testlerinin

Bende basliyayim, Herseyin hayirlisi

Test yaptinmi? Veya kan verdinmi
Kan vermedim canım test adet gününden beri sabahları ilk idararim ile yapıyorum negatif normal kaset testlerden .bugün öğlen akıntının içinde kilcardamar şeklinde pembemsi bı akıntı geldi peceteye ve şuana kadar bidaha gelmedi hep akıntı normal şekilde cokk cokk değil bakalım yarın sabah bidaha yapcam ben dedim kesin adetim geldi ama gelen giden bişey yok

Herseyin hayirlisi beni haberdar et canim

Kizlar ben ovulasyon testi ile hamile kaldim, suan 11aylik oglum var, onemli olan regli biter bitmez başlamak çünkü nezaman yumurtlayacgini kimse bilemez ve hatta burda regliyken yumurtlayan bile duydum, ayrica bi arkadas yazmış sabah ilk idrarla yapılmıyor daha sonrakilere ve su içmeyi iki saat önce kesmiş olmak gerekiyor, sormak istediğiniz bisi varsa cvplarim

Merhaba, Siz hep ayni saattemi test yapiyordunuz? ve ilk denemedemi hamile kaldiniz ovulasyon testleriyle?

Aaa yok ilk ay tuttu, sayıdan sebep dusundum ama regli biter bitmez baslayinca ilk aya denk geliyo
Cok teşekkür ederim cevap için bende üç gündür ovulasyon testi yapıyorum daha çok silik tahminime göre haftaya piki görürüm bende inşAllah bu ay hamile kalırım

Merhabalar, benim de adetim iki gün gecikti. Bugün 3.gün, peçeteye bazen kahverengi bazen pembe leke geliyor. Dün sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı, ayağıma bile vurdu. Zaten bu ay sol yumurtalıktan yumurtladığımı da hissetmiştim. Bugün de kasık ağrım devam ediyor ama düne göre daha hafif. Sanki adet olacakmışım gibi bi ağrı. Bat günü gebelik testi yaptım negatif, bugün yine yaptım yine negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…