Amin canim cok tesekkur ederimhayırlı olsun canım 4 haftalık net bence 4+1 falan
Canım bana da bakarmısın benimde adetim 4 gün fln geçti ovulasyon testinde böyle çıktı,normal günlerde hep silik çıkar yumurtlamada pil olurduMerhaba kizlar
Ben de ovulasyonla gebelik ogrenenlerdenim.Normalde 10 temmuz adet olmam gerekiyordu elimde gebelik testi yoktu 9 temmuzda ovulasyon testi yaptim normalde hic gormedigim koyulukla karsilastim bugun de gebelik testi alip yaptim pozitif gorunuyor yarin kan testi ve vitaminlerime baktiracagim sizce ne kadarliktir?Eki Görüntüle 3451004
Sence gebe olabilir miyim,Canım bana da bakarmısın benimde adetim 4 gün fln geçti ovulasyon testinde böyle çıktı,normal günlerde hep silik çıkar yumurtlamada pil olurdu
Canim bir test yap bence benik de boyleydiCanım bana da bakarmısın benimde adetim 4 gün fln geçti ovulasyon testinde böyle çıktı,normal günlerde hep silik çıkar yumurtlamada pil olurdu
Pozitif gorunuyo canim hayirlisi olsun daha yeni gibi kan testi ver benim de cok kasik agrilarim oluyor asiri umarim sagliklidir bugun dr a gidecegimAz önce iş yerinde yaptım gebelik testi
Keseyi kaçıncı haftada gördünüz acaba kan değeriniz kaçtı birde. Benım şuan 4+6yarın ilk doktor kontrolüm var dün verdiğim kan 1175 çıktı yarına kadar yükselir biraz daha kese görünür mü acabaBoyle kizlar
Canim 14 haziran son adet tarihim dr 6mm 4 haftalik dedi ama kese neden bos acaba endiseleniyorum ben deKeseyi kaçıncı haftada gördünüz acaba kan değeriniz kaçtı birde. Benım şuan 4+6yarın ilk doktor kontrolüm var dün verdiğim kan 1175 çıktı yarına kadar yükselir biraz daha kese görünür mü acaba
Boyle kizlar
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4 haftalık dediyse boş olması gayet normal 5 haftanın içindeyken bebek gözüküyor 67- gibi de kalp atışı oluyormuşCanim 14 haziran son adet tarihim dr 6mm 4 haftalik dedi ama kese neden bos acaba endiseleniyorum ben de
Amin insallah hepimiz icin canim korku sariyor asiri kasik agrilarim oluyorHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4 haftalık dediyse boş olması gayet normal 5 haftanın içindeyken bebek gözüküyor 67- gibi de kalp atışı oluyormuş
Benımde bugün 3. Gün pembe lekelenmem oluyor gün de 2 kere falan geliyor. Önceden kimyasal gebeliğim var korku endişe panik hepsi mevcut bide yarın gittiğim de kese gözükmezse hepten terelelli olurum sanırımAmin insallah hepimiz icin canim korku sariyor asiri kasik agrilarim oluyor
Kasık ağrısı normal ama o bende de oluyor batma şeklindeAmin insallah hepimiz icin canim korku sariyor asiri kasik agrilarim oluyor
Benim batma degil canim bayagi adet agrisi aksamlari ozellikle uykudan uyaniuorum gorursun insallah keseyi canim hayirlisiylaKasık ağrısı normal ama o bende de oluyor batma şeklinde
İlk zamanlar da normal olabilir ağrılar adet dönemlerin de normalmiş benim de olmuştu 3 gün sürdü dedim heralde kimyasal Buda regl olcam doktor normal dedi vücut alışana kadar regl ağrısı gibi ağrılar olabılırmışBenim batma degil canim bayagi adet agrisi aksamlari ozellikle uykudan uyaniuorum gorursun insallah keseyi canim hayirlisiyla
İyi düşün iyi olsunBenim batma degil canim bayagi adet agrisi aksamlari ozellikle uykudan uyaniuorum gorursun insallah keseyi canim hayirlisiyla
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsunİyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?