Ovulasyon testiyle gebelik anlasilmasi

ada2211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
1.596
1.908
63
35
Merhaba kizlar
Ben de ovulasyonla gebelik ogrenenlerdenim.Normalde 10 temmuz adet olmam gerekiyordu elimde gebelik testi yoktu 9 temmuzda ovulasyon testi yaptim normalde hic gormedigim koyulukla karsilastim bugun de gebelik testi alip yaptim pozitif gorunuyor yarin kan testi ve vitaminlerime baktiracagim sizce ne kadarliktir?

Canım bana da bakarmısın benimde adetim 4 gün fln geçti ovulasyon testinde böyle çıktı,normal günlerde hep silik çıkar yumurtlamada pil olurdu

Eklentiler

• IMG_2691.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 133
Canım bana da bakarmısın benimde adetim 4 gün fln geçti ovulasyon testinde böyle çıktı,normal günlerde hep silik çıkar yumurtlamada pil olurdu
Sence gebe olabilir miyim,
Buda benim Nisan ayı ovulasyon takibim orda diğer günler hep silik

Eklentiler

• IMG_2693.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 159
Az önce iş yerinde yaptım gebelik testi

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 136
Canim 14 haziran son adet tarihim dr 6mm 4 haftalik dedi ama kese neden bos acaba endiseleniyorum ben de

Canim 14 haziran son adet tarihim dr 6mm 4 haftalik dedi ama kese neden bos acaba endiseleniyorum ben de
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4 haftalık dediyse boş olması gayet normal 5 haftanın içindeyken bebek gözüküyor 67- gibi de kalp atışı oluyormuş

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 4 haftalık dediyse boş olması gayet normal 5 haftanın içindeyken bebek gözüküyor 67- gibi de kalp atışı oluyormuş
Amin insallah hepimiz icin canim korku sariyor asiri kasik agrilarim oluyor

Amin insallah hepimiz icin canim korku sariyor asiri kasik agrilarim oluyor
Benımde bugün 3. Gün pembe lekelenmem oluyor gün de 2 kere falan geliyor. Önceden kimyasal gebeliğim var korku endişe panik hepsi mevcut bide yarın gittiğim de kese gözükmezse hepten terelelli olurum sanırım

Benim batma degil canim bayagi adet agrisi aksamlari ozellikle uykudan uyaniuorum gorursun insallah keseyi canim hayirlisiyla
İlk zamanlar da normal olabilir ağrılar adet dönemlerin de normalmiş benim de olmuştu 3 gün sürdü dedim heralde kimyasal Buda regl olcam doktor normal dedi vücut alışana kadar regl ağrısı gibi ağrılar olabılırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…