- 7 Eylül 2023
- 8
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi bilmemkim2
-
Tekrar yumurtlama olmuş değerlendirin her ihtimale karşı bence yada başka marka hamilelik testi ile deneyinArkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti evde ovülasyon testi vardı yaptım çift çizgi anında çok net çıktı yarım saat sonra gebelik testi yaptım ama sonuç negatif ? Lütfen yardııımmmm gebe miyim değil miyim ?
Sen yinede her ihtimale karşı değerlendir bazen mevsimsel yada dönemsel sıkıntılardan geç yumurtlama veya tekrar yumurtlama olabiliyor değerlendirin inşallah gönlünce olsunNormalde adetim çok düzenlidir bu sefer gecikmesi şaşırttı ve kasıklarda ağrı bel ağrısı baş ağrısı gibi durumlarda var yada sadece psikolojik emin olamadım
çok teşekkür ederimSen yinede her ihtimale karşı değerlendir bazen mevsimsel yada dönemsel sıkıntılardan geç yumurtlama veya tekrar yumurtlama olabiliyor değerlendirin inşallah gönlünce olsun
Bende yarın gidiyorum dua et banada buraya anne oluyorum yazmak nasip olsunçok teşekkür ederim
İnşallah Rabbim sanada banada isteyen kim varsa nasip etsin hayırlısıylaBende yarın gidiyorum dua et banada buraya anne oluyorum yazmak nasip olsun
Amin amin cümlemize inşallahİnşallah Rabbim sanada banada isteyen kim varsa nasip etsin hayırlısıyla
Geç döllenme olmuş olabilir kuzum biraz geç gördüm oldun mı adetMerhaba arkadaşlar benim yaklaşık 10 günlük bir gecikmem var ama testlerde negatif çıkıyor adet sancısı cekıyormusum gibi ama sonra geçiyor birde hamileliğin ilk zamanlarımda meme şişmesi ağrısı oluyormu bir yardımcı olursa seviniri pek bilgi sahibi değilim 2 aylık evliyim
Adet gördünüz müArkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti evde ovülasyon testi vardı yaptım çift çizgi anında çok net çıktı yarım saat sonra gebelik testi yaptım ama sonuç negatif ? Lütfen yardııımmmm gebe miyim değil miyim ?
Durumunuz ne oldu acaba bende aynı şekildeyim şuanBen de 27. Günümde ovülasyon testi yaptım bu ayda doktora gittim adetimden sonra doktor ultrasonda yumurtamın çatladığını gördü tekrardan yumurtlama olma ihtimali var mı yoksa gebelik testi yapayım mı
Maalesef testi akşam yaptım sabah adetim geldiDurumunuz ne oldu acaba bende aynı şekildeyim şuan
Ya o zaman bende çok heveslenmiyimMaalesef testi akşam yaptım sabah adetim geldi
Sonucunuz ne olduArkadaşlar merhaba adetim 6 gün gecikti evde ovülasyon testi vardı yaptım çift çizgi anında çok net çıktı yarım saat sonra gebelik testi yaptım ama sonuç negatif ? Lütfen yardııımmmm gebe miyim değil miyim ?
alttaki bu günün ovülasyon testi sizce bı gün yumurtlama varmıDurumunuz ne oldu acaba bende aynı şekildeyim şuan
2 çizgide aynı koyulukta bence var değerlendirin yarın yine test yapın sıvı alımına dikkat ederek o zaman anlarız yumurtlamamı çatlamamıalttaki bu günün ovülasyon testi sizce bı gün yumurtlama varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?