- 7 Mayıs 2021
- 287
- 80
- 13
- Konu Sahibi Sweetgirls
-
Bunun gibimi canım bendede aşırı koyu çıktıT çizgisi çook koyu çıkması lazım hamilelik varsa
Bunun gibimi canım bendede aşırı koyu çıktı
Benimkide öyleydi pozitiftiBunun gibimi canım bendede aşırı koyu çıktı
Benim ki de tutmadi ovulasyon testi gebelik gostermiyor demek kiBenim öyle değidi ama ovu testi tutmadı.o ay gebeydım normal test dışında tesadüf tutması ümitlendirmesin sonra
Benim öyle değidi ama ovu testi tutmadı.o ay gebeydım normal test dışında tesadüf tutması ümitlendirmesin sonr
Evet bu kadar koyudu ama sonuc negatif olduBenimkide öyleydi pozitifti
Brnimki t pik yapmisti regl birgun kala diger gun regl oldum ovulasyon testine cok guvenmeyin gebelik testi daha dogru sonuc verirAdet olmadım 3 gun once 1 defa leke geldi lekeden 2 gun sonra ovulasyon testi yaptım esit cıktı cızgıler
Zaten zor tedavisiz olmaz benim ilk gebelıgım de de tedavi gordumBrnimki t pik yapmisti regl birgun kala diger gun regl oldum ovulasyon testine cok guvenmeyin gebelik testi daha dogru sonuc verir
Benim ilk gebeligim olacak olursa kismet bekliyoruzZaten zor tedavisiz olmaz benim ilk gebelıgım de de tedavi gordum
Regl kac gun kala yapmistiniz ovulasyon testiniKızlar t’nin c gibi koyu çıkması değil, c’den katbekat daha koyu çıkması lazım. ben hamileyim çok şükür ve ovulasyon testi bu şekildeydi. Bakın resmen c sipsilik kaldı t’nin yanında. Eki Görüntüle 2900498
Yanlış hatırlamıyorsam tam regl günündeydi ama ben aşılama yaptırdım. Hamile olduğumu bilerek, acaba doğru mu bu yöntem diye denemek için ovulasyon testi yaptım.Regl kac gun kala yapmistiniz ovulasyon testini
Anladim hayirli olsunYanlış hatırlamıyorsam tam regl günündeydi ama ben aşılama yaptırdım. Hamile olduğumu bilerek, acaba doğru mu bu yöntem diye denemek için ovulasyon testi yaptım.
Teşekkür ederimAnladim hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?