Ovulasyon testiyle gebelik ogrenme

Agy14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
38
20
88
Ovulasyon testiyle birliktelik yasadigimiz bir ayin ardindan adetime 3 gun kala serum yemem gerektigi icin kan testi yaptirdim sonuc 2.0 cikti. Tamamiyle umidim kesilmisti ama hastaligim hic ama hic gecikmez 2 gun gecikti. Bende bi kac yazi okudum benimkine benzer bikac kisi hamile kalmis bunu yasayan veya tanik olan var mi? bi cok kisi ovulasyon testiyle hamileligini ogrendigini soylemis bende daha demin yaptim ve tek cizgim silik cikti ne diyosunuz?

Evet canım ovulasyonla hamilelik belli oluyor ama pik olması lazım diye biliyorum yani ikiside koyu çıkması lazımdı

Gebelik yok cnm eger gebelik olsaydi ikisininde ayni koyulukta olmasi lazim zaten ne zmn yaparsan silik cikar ovu testi

Bide canım senin ovulasyon testinin markası nedir?

bende bu sekilde ogrendim fakat o iki cizgininde kirmizi olmasi gerekiyo pozitif olmasi icin cunku ovu testlerinde silik cizgi negatif kabul ediliyo canim normal bi gebelik testiyle dene gec dollenmede olablr strestende olablr

bende bu sekilde ogrendim fakat o iki cizgininde kirmizi olmasi gerekiyo pozitif olmasi icin cunku ovu testlerinde silik cizgi negatif kabul ediliyo canim normal bi gebelik testiyle dene gec dollenmede olablr strestende olablr

Cok stres yapmiyorum zaten kan testim negatif ciktigi icin bu aydan umidi kesmistim adet gecikince tekrar bi aklima girdi yarin aksama kadar hasta olmazsam obur gunun sabahi kan testi yaptiricam idrar testleri sinirlerimi bozuyo

Cok stres yapmiyorum zaten kan testim negatif ciktigi icin bu aydan umidi kesmistim adet gecikince tekrar bi aklima girdi yarin aksama kadar hasta olmazsam obur gunun sabahi kan testi yaptiricam idrar testleri sinirlerimi bozuyo
yani kan en garantilisi ben adete 6 gun kala ovu testleri pozitf verneye basladi erken gebelik tetsi yaotom cok silik pozitif verdi iki tane norml gebelk testi negatif çıldırıyodm artik kan verdim 2.o cikti adet 8 gun gectide oyle idrarda cikti tabi sonuda kotu bitti kimyasaldi ama öğrenmesi bi o kadar zor kaybetmesi saniyelikti resmen allah hayirlisini nasip etsin hepimize

yani kan en garantilisi ben adete 6 gun kala ovu testleri pozitf verneye basladi erken gebelik tetsi yaotom cok silik pozitif verdi iki tane norml gebelk testi negatif çıldırıyodm artik kan verdim 2.o cikti adet 8 gun gectide oyle idrarda cikti tabi sonuda kotu bitti kimyasaldi ama öğrenmesi bi o kadar zor kaybetmesi saniyelikti resmen allah hayirlisini nasip etsin hepimize

Cok gecmis olsun olsa ayri dert olmasa ayri dert Allah tum isteyenlere hayirli evlat nasip etsin insallah

Kimse var mı kızlar regl günüm bugün. önceki gün yaptım ovulasyon testini ikinci çizgi neredeyse belli olmuyodu bu sabah yaptım ikinci çizgi biraz daha belirginleşti bu ne demek oluyor

Kızlar ovulasyon testi gebeliği öğrenmede garanti değil. Son hamileliğimde adete 5 gün kala hep pozitif gördüm, başka bir ay adete son 1 hafta kala pozitif gördüm ama hamile değildim. Çok umutlanmıştım ama hüsranla sonuçlandı

ben ovulasyon testiyle adet günü öğrendim gebeliğimi. ilk çizgiden daha koyuydu 2. çizgi...

Merhabalar adetime 1 gün kala ovülasyon testim bu şekilde sizce olabilir mi ?

Eklentiler

• ECF478DE-18EC-403E-A0FC-9E28A527F25F.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…