Ovülasyon testiyle gebelik

guldenella

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
42
17
288
34
İstanbul
Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 12 kasımda bitti biraz gecikmeli oldu mevsimler sanırım dün ve bugün ovülasyon testi yaptım dün daha koyuydu ama bugün silikleşmiş bu kadar erken yumurta çatlar mı yoksa bir kaç gin daha teste devam etmem lazım mı? Deneyimli olanlar yazabilir mi ilk kez kullanmıyorum testlerden
IMG_20231114_103507.webp

Pik olmamış üstteki o yüzden çatlamış diyemeyiz, biraz yüksek olabilir vücudunuzda lh hormonu

Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Adetim 12 kasımda bitti biraz gecikmeli oldu mevsimler sanırım dün ve bugün ovülasyon testi yaptım dün daha koyuydu ama bugün silikleşmiş bu kadar erken yumurta çatlar mı yoksa bir kaç gin daha teste devam etmem lazım mı? Deneyimli olanlar yazabilir mi ilk kez kullanmıyorum testlerdenEki Görüntüle 3334711
Henüz pik yok canım daha da koyu olması gerek bende bu şekilde çelişki de kaldım adetime 8gün kala yumurtlama oldu bu şekilde net olması gerek

Eklentiler

• IMG_1212.webp
    IMG_1212.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 42
Neden böyle bir başlık yazdınız merak ettim açıkçası :) Yumurtlama yakalamak için test yapıyorsunuz, gebelik demişsiniz başlığa :) ovulasyon testi yaparak gebelik öğrenme konusu sandım biran:)))

Back
X