• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mı ?

ayskrky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
kızlar adetime 2 gün var evde gebelik testim yoktu ovulasyon testiyle yaptım çift çizgi çıktı sizce hamilemiyim ?,

Eklentiler

• WhatsApp Image 2026-05-04 at 00.40.41.webp
    WhatsApp Image 2026-05-04 at 00.40.41.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 120
kızlar adetime 2 gün var evde gebelik testim yoktu ovulasyon testiyle yaptım çift çizgi çıktı sizce hamilemiyim ?,
Olmuyor diye biliyorum ovülasyon ile , yumurtlama dışı zaten 2. Çizgi hep çıkar yarın test ile deneyin bence hayırlısı olsun

Doğru olabilir bu test bende yapmıştım çünkü negatifti öyle de oldu

Benim de 2 gün sonra reglim. Ovulasyonum bu renk çıkıyor ama şöyle düşün ovulasyonn testi vücudundaki lh seviyesini ölçüyor. Normalde vücudunda lh var o günler daha silik çıkıyor. (Bu fotodaki gibi)
Yumurtlama zamanı lh seviyesi yükseldiği için testin çok koyulaşıyor.

İkisi de kopkoyu çıkıp gebe olduğunu öğrenenleri gördüm burada ben. Ama bu şekilde değil ikisi de pik günü gibi koyuydu

image.webp
kızlar bende adetime 4 gün kala Ovülasyon testi yaptım böyle çıktı var mıdır sizce bayramdan sonra kan vereceğim

Back
X