Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardı ama 6 aydır yok düzeldim ayda 2kere yumurtlayan çok kişi varPcos var mi sizde? 6 gun arayla 2 yumurtlama görülür mü bilmiyorum.
fotoğrafa baktınız mı sizin test nasıl çıkmıştı acabaBende ovulasyon testiyle öğrendim gebeliğimi ama adet olacağım gün öğrendim
Benimde böyle idi koyuydu t daha çok koyuydufotoğrafa baktınız mı sizin test nasıl çıkmıştı acaba
Şuan yine Ovulasyon testi yaptım silikleşmiş çok kafam karıştı yani 3 kere mi yumurtladım anlamadım böyle birşey mümkün müBence gebelik testi yapin bende böyle ogrenmistim
Testi tekrarladım bugün silik olmuş tekrar mı yumurtladım acabaBenimde böyle idi koyuydu t daha çok koyuydu
Evet olabilir canım ayda 2 kere büyük fırsat bence değerlendirTesti tekrarladım bugün silik olmuş tekrar mı yumurtladım acaba
Canım ne 2 si dünle birlikte 3 kez yumurtlamış oldum ama o kadar araştırdım 3 kere yumurtlayanı hiç duymadımEvet olabilir canım ayda 2 kere büyük fırsat bence değerlendir
Pco olabilirmi sende acabaCanım ne 2 si dünle birlikte 3 kez yumurtlamış oldum ama o kadar araştırdım 3 kere yumurtlayanı hiç duymadım
Vardı ama 6 aydır temiz ve pco olanlar yumurtlayamıyor ya da yumurta çatlamıyor kist oluyor benim 3 üde çatladıPco olabilirmi sende acaba
Evet canım biliyorum çok koyu çıkıyor okumuştum benimki yumurtlamaymışBen hamile olduğumu bilerek ovu testi yaptım. Acaba bu test gösterir mi diye. Gebelik varsa ovu testi şöyle çıkıyor:Eki Görüntüle 2893345