- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı saatte canım valla bende anlamadım adetten sonra hemen yumurtladim o zaman aralıkta da umut yokAyni saatlerdemi yapyrsn cnm ayni saatlerde yaptysan ve idrarin ayniysa yani 4 saatlikse bnce 10undan once yumurtlmssn 9. Gun falan gibi geldi pekde anlamam ama arastrdm cok
Bende yaptım ovu test yine iyi sen cıftı görmüssün bende o da yok, benim kullandıgım ovu testınde cızgı ya diğeriyle aynı esıt derecede olucak yada ondan daha belirgin, bu sendeki gibi olursa daha henğz nrgatif, ama dediğim gibi bendrkinin prospektüsünde oyle yazıyor
Aynen devam canımm belkide geç bile kaldım olmuşda olabilirim çünki benim adet döngün cok uzunAynen benimkide öyle canım ikinci çizginin tam.kirmizi olması lazım ben adet bitti 4 gün sonra ovulasyon testi yapim dedim iki gün yaptım sonuçta yukarıdaki gibi hicbisey anlamadım belki sende geç yumurtluyosundur yapmaya devam et canim
Anladım canım sanırım en garantisi adet biter bitmez hergün yapmak ve gün aşırı ilişkiye girmek önümüzdeki ay bu şekilde denicem inşallah
Aynen devam canımm belkide geç bile kaldım olmuşda olabilirim çünki benim adet döngün cok uzun![]()
Iliski olmadimi hicAynı saatte canım valla bende anlamadım adetten sonra hemen yumurtladim o zaman aralıkta da umut yok![]()
Bu soylediginiz pco da olan bir durum, yumurta yeterli olgunlasmaya gelemeden sonuyor direkt. Ama adetiniizi duzenli olmaniz guzel, ben hic olmuyorum mesela ilac kullanmazsam.Selam canim. ben sana kendimi anlatiyim. ilk evlendigimde olasi ovulasyon gunumde test yapiyordum gun asiri fakat 3 ay boyunca hic cift cizgiyi yakalayamadim.
Sonra bati bekleyip hamilelik testi yapmayla devam ettim ve daha sonra bi anda adetim 40 gun gecikince hemen doktora gittim ve test sonuclari pvulasyonumun olmadigini ogrendim.
Benim adet dongum 26 gun ve 10 gun adet goruyorum. doktorum erkeklik hormonumun biraz daha fazla geldigini ve o yuzden ilac yardimiyla yumurtalarimin buyuyecegini ve faydasi olacagini soyledi.
Kac aydir ugrasiyorsun bilmiyorum ama umitsizlige kapilma bi git doktora baktir eger ovulasyon testlerinde tutturamiyorsan. ben cunku doktoruma gostermistim gun gun yaptigim testi o da bak yumurtan olgunlasmadan geri iniyor demisti.
Uzun anlattim ve cumlelerim devrikse kusura bakmayin.
Orası öylede nasıl başarıyorlar düşünmemeyi acaba ben düşünmeden duramıyorum maalesefMühim olan da o ya zaten rahat ve stressiz olman gör bak işin %90 nını halletin say, çoğu kişi öyleliklr hamile kalıyor, en kısa zamanda haberini duyarız İnşaAllah canım![]()
Oldu canım adet bitiminden 1 gün sonra ve ilk ovulasyon yaptığım zaman ama yinede umutsuzluğa kapıldımIliski olmadimi hic
Selam canim. ben sana kendimi anlatiyim. ilk evlendigimde olasi ovulasyon gunumde test yapiyordum gun asiri fakat 3 ay boyunca hic cift cizgiyi yakalayamadim.
Sonra bati bekleyip hamilelik testi yapmayla devam ettim ve daha sonra bi anda adetim 40 gun gecikince hemen doktora gittim ve test sonuclari pvulasyonumun olmadigini ogrendim.
Benim adet dongum 26 gun ve 10 gun adet goruyorum. doktorum erkeklik hormonumun biraz daha fazla geldigini ve o yuzden ilac yardimiyla yumurtalarimin buyuyecegini ve faydasi olacagini soyledi.
Kac aydir ugrasiyorsun bilmiyorum ama umitsizlige kapilma bi git doktora baktir eger ovulasyon testlerinde tutturamiyorsan. ben cunku doktoruma gostermistim gun gun yaptigim testi o da bak yumurtan olgunlasmadan geri iniyor demisti.
Uzun anlattim ve cumlelerim devrikse kusura bakmayin.
Olduysa kapilma umutsuzluga lutfn pozitif dusun bnm doktorum ne dedi bana biliyomusun piskolojimi bi ay cok vermstm yumurtlamaya o ay yumurtlamadim doktrda hersey beyninde bitiyo beynin vucudu yonlendiriyo ordan bir hormon salgilanyr ve sen dusune dusune bunu iptal ettin bu ay yumurtan catlamadi demisti fazlada takmamaya bak nasip neyse o olur cnm insallah olacakOldu canım adet bitiminden 1 gün sonra ve ilk ovulasyon yaptığım zaman ama yinede umutsuzluğa kapıldım![]()
Doğru piskiloji herşeyi etkiliyo düşünmemeye calisicam inşallahOlduysa kapilma umutsuzluga lutfn pozitif dusun bnm doktorum ne dedi bana biliyomusun piskolojimi bi ay cok vermstm yumurtlamaya o ay yumurtlamadim doktrda hersey beyninde bitiyo beynin vucudu yonlendiriyo ordan bir hormon salgilanyr ve sen dusune dusune bunu iptal ettin bu ay yumurtan catlamadi demisti fazlada takmamaya bak nasip neyse o olur cnm insallah olacak