Ovulasyon testiyle ilgili yardım

Ayy çok şükür iki gündür evde değildim ovu testi yapamamıştım bu gece geldim ve yaptım kopkoyu iki çizgiyi gördüm çok mutluyum :KK76::halay:
Cok sevindim adina canim insaAllah bu ay gebe kalablardan biri olursun hadi baslasin calismalar:KK69:

Ayy çok şükür iki gündür evde değildim ovu testi yapamamıştım bu gece geldim ve yaptım kopkoyu iki çizgiyi gördüm çok mutluyum :KK76::halay:
Bnimde dun esimlr sinemaya gittik geldik aksam dedim oyle bi denim ikiside ayni koyuluktaydi cnm sasrdm bnde tabi degerlendrdim ikimizinde yumurtlama ayni demekki

Ayy aynen valla senin batın kaç canım bi bakmışsın ikimizde aynı günde hamis olmuşuz :anneadayı:
ah insallah keske Benm bat 17 aralik ama erken yumurtluyrm bazen farkindaydm o yuzden ovi test aldm da bu testlerden anlamiyorum ki bivresim atcm bi bakarmsn cnm

20161128_105252-1.webp
en ustteki ikigun once
Ortadaki dun
Alttaki bu gun ki simdi sonuc bu bn anlamadm bisey zaten tuhaf bi marka

Insallah cnm bi yorumlasana bnm kini
Canim daha yumurtlamamissin sanırım çünkü ikinci çizgi aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım sen yine hergün aynı saatte test yapmaya devam sıvı tüketimin normal olsun bide idrarinin 4 saatlik olması gerekiyor

Canim daha yumurtlamamissin sanırım çünkü ikinci çizgi aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım sen yine hergün aynı saatte test yapmaya devam sıvı tüketimin normal olsun bide idrarinin 4 saatlik olması gerekiyor
Hmm anladm peki dun oyle koyuydu bu gun cok silikti o niye oldu ki ya bunlari kullanmakta zor is ya.
Ama dun bnm cok akintimda vardi surekli o islakligi hissetgm icin yapmstm aksam neyse bn yinede devam edim cnm

Hmm anladm peki dun oyle koyuydu bu gun cok silikti o niye oldu ki ya bunlari kullanmakta zor is ya.
Ama dun bnm cok akintimda vardi surekli o islakligi hissetgm icin yapmstm aksam neyse bn yinede devam edim cnm
Belkide testten dolayıda olabilir canım dünde yumurtlamis olabilirsin dünü degerlendirdiyseniz sıkıntı yok :) ama sen yine yap 3-4 gün benim 12 Aralık batim dün yumurtladim

Estağfurullah canım çok güzel anlatmışsın 9 aydır deniyoruz bu ay olmazsa doktora gidicem inşallah aslında benim ikinci evliliğin ilk evliligimden 1 evladım var eğer bende sorun yoksa eşimide goturucem bakalım hayırlısı herşey Allahtan :)

Canim daha bugun goruyorum yazdigini. Ben evladinin oldugunu bilmiyordum. ozaman bence kendinde bulma direk beraber gidin? yani once sen baktircan sonra esin ugrasma. benim doktorum sorun bende oldugu belli oldugu halde esime de randevu verdi. gelip sen de baktiriyorsun dedi.

Belkide testten dolayıda olabilir canım dünde yumurtlamis olabilirsin dünü degerlendirdiyseniz sıkıntı yok :) ama sen yine yap 3-4 gün benim 12 Aralık batim dün yumurtladim
Bnm 17 aralik cnm ama erkn yumurtlyrm bazn hissedyrm insallah bklm zatn iliskiye devm teste gore hareketvetmyrm sadece ne zmn yumurtladigimi bilmek icin aldm 13 gun sonra test yaptrm diye sabrszliiiiiiiik cnmmm

Bnm 17 aralik cnm ama erkn yumurtlyrm bazn hissedyrm insallah bklm zatn iliskiye devm teste gore hareketvetmyrm sadece ne zmn yumurtladigimi bilmek icin aldm 13 gun sonra test yaptrm diye sabrszliiiiiiiik cnmmm
valla bende çok sabırsızım 9 aydır deniyoruz olmuyo bi türlü ovulasyon testinide ilk defa bu ay denedim takvimle aynı güne denk geldi yani tam gününde yumurtladim demekki önceki aylarda yumurtlama ya denk geliyormuş iliski bu aydanda umudum yok maalesef artık ya doktora gidicem yada keciboynuzu ve soğan kurunu denicem hayırlısı inşallah

Back
X