Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim adina canim insaAllah bu ay gebe kalablardan biri olursun hadi baslasin calismalarAyy çok şükür iki gündür evde değildim ovu testi yapamamıştım bu gece geldim ve yaptım kopkoyu iki çizgiyi gördüm çok mutluyum![]()
Amin canım sağol Rabbim isteyen herkese hayırlısı ne zamansa o zaman versin inşallahCok sevindim adina canim insaAllah bu ay gebe kalablardan biri olursun hadi baslasin calismalar![]()
Bnimde dun esimlr sinemaya gittik geldik aksam dedim oyle bi denim ikiside ayni koyuluktaydi cnm sasrdm bnde tabi degerlendrdim ikimizinde yumurtlama ayni demekkiAyy çok şükür iki gündür evde değildim ovu testi yapamamıştım bu gece geldim ve yaptım kopkoyu iki çizgiyi gördüm çok mutluyum![]()
Ayy aynen valla senin batın kaç canım bi bakmışsın ikimizde aynı günde hamis olmuşuzBnimde dun esimlr sinemaya gittik geldik aksam dedim oyle bi denim ikiside ayni koyuluktaydi cnm sasrdm bnde tabi degerlendrdim ikimizinde yumurtlama ayni demekki
ah insallah keske Benm bat 17 aralik ama erken yumurtluyrm bazen farkindaydm o yuzden ovi test aldm da bu testlerden anlamiyorum ki bivresim atcm bi bakarmsn cnmAyy aynen valla senin batın kaç canım bi bakmışsın ikimizde aynı günde hamis olmuşuz![]()
Insallah cnm bi yorumlasana bnm kiniAyy aynen valla senin batın kaç canım bi bakmışsın ikimizde aynı günde hamis olmuşuz![]()
Canim daha yumurtlamamissin sanırım çünkü ikinci çizgi aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım sen yine hergün aynı saatte test yapmaya devam sıvı tüketimin normal olsun bide idrarinin 4 saatlik olması gerekiyorInsallah cnm bi yorumlasana bnm kini
Hmm anladm peki dun oyle koyuydu bu gun cok silikti o niye oldu ki ya bunlari kullanmakta zor is ya.Canim daha yumurtlamamissin sanırım çünkü ikinci çizgi aynı koyulukta veya daha koyu olması lazım sen yine hergün aynı saatte test yapmaya devam sıvı tüketimin normal olsun bide idrarinin 4 saatlik olması gerekiyor
Belkide testten dolayıda olabilir canım dünde yumurtlamis olabilirsin dünü degerlendirdiyseniz sıkıntı yok :) ama sen yine yap 3-4 gün benim 12 Aralık batim dün yumurtladimHmm anladm peki dun oyle koyuydu bu gun cok silikti o niye oldu ki ya bunlari kullanmakta zor is ya.
Ama dun bnm cok akintimda vardi surekli o islakligi hissetgm icin yapmstm aksam neyse bn yinede devam edim cnm
Estağfurullah canım çok güzel anlatmışsın 9 aydır deniyoruz bu ay olmazsa doktora gidicem inşallah aslında benim ikinci evliliğin ilk evliligimden 1 evladım var eğer bende sorun yoksa eşimide goturucem bakalım hayırlısı herşey Allahtan :)
Bnm 17 aralik cnm ama erkn yumurtlyrm bazn hissedyrm insallah bklm zatn iliskiye devm teste gore hareketvetmyrm sadece ne zmn yumurtladigimi bilmek icin aldm 13 gun sonra test yaptrm diye sabrszliiiiiiiik cnmmmBelkide testten dolayıda olabilir canım dünde yumurtlamis olabilirsin dünü degerlendirdiyseniz sıkıntı yok :) ama sen yine yap 3-4 gün benim 12 Aralık batim dün yumurtladim
valla bende çok sabırsızım 9 aydır deniyoruz olmuyo bi türlü ovulasyon testinide ilk defa bu ay denedim takvimle aynı güne denk geldi yani tam gününde yumurtladim demekki önceki aylarda yumurtlama ya denk geliyormuş iliski bu aydanda umudum yok maalesef artık ya doktora gidicem yada keciboynuzu ve soğan kurunu denicem hayırlısı inşallahBnm 17 aralik cnm ama erkn yumurtlyrm bazn hissedyrm insallah bklm zatn iliskiye devm teste gore hareketvetmyrm sadece ne zmn yumurtladigimi bilmek icin aldm 13 gun sonra test yaptrm diye sabrszliiiiiiiik cnmmm