Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testıyle kızı olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım seni yanlız bırakmayım ben ovulasyon kullanmadm ama gün aşırü ilişki oldu dün doktorum kız dedi hayırlısı ile hep ilk couğun kız olsa ne güzel olur diyordum :))

Canım seni yanlız bırakmayım ben ovulasyon kullanmadm ama gün aşırü ilişki oldu dün doktorum kız dedi hayırlısı ile hep ilk couğun kız olsa ne güzel olur diyordum :))
Tesekkr ederm cnm yazdgn ıcın bılıyosun bnm drumu bnde merak ıcındeym o yuzdn kızı olanların yrumlarna ıhtyacım var

Nrdeeee devamlı semraya yazıp druyom blmyrm bsey ynlıs olrmu acaba yapımmı yapmıyyım dye dsunuyorm hep:halay:
Birde sanırım kadınalrın yapması gereken diyet varmıs mesela erkek isteyenler süt ürinlerinden uzak dursun alkali beslensin birde cinsel perhiz uyhulansın diyorlar sende tam tersi yaparsan olur :) bende o postu meraktan takib ediyordum adetten sonra hamile kalanların genelde erkek derler ya bende tutmadı ama iliski sıktı birde esimde bende süt ürinleri fazla tükettik :) sana fikir olsun

Birde sanırım kadınalrın yapması gereken diyet varmıs mesela erkek isteyenler süt ürinlerinden uzak dursun alkali beslensin birde cinsel perhiz uyhulansın diyorlar sende tam tersi yaparsan olur :) bende o postu meraktan takib ediyordum adetten sonra hamile kalanların genelde erkek derler ya bende tutmadı ama iliski sıktı birde esimde bende süt ürinleri fazla tükettik :) sana fikir olsun
Bnde sut yogrt ck severm ama oglmda daha cok ıcer yrrdm senın blkı yumurtlma adetten bıkac gun snra olmstr sende yumurtlmadan bırgun oncekındn klmssndr bebegn bıde byuk ckıyodu dmı demkkı erknden kldın

merhaba. bizde yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bide 2gün sora. acaba erkek olma ihtimali ola bilirmi. bilən varmı?

Arkadaslar cok merak edıyorum ovulasyon testı kullanıpta kızı olanlar neler yaptıklarını paylasablırlermı
Yumurta çatlamadan ilişkide bulunmak gerekiyor çatlarsa ve ilişki olursa y kromozomu daha hızlı olduğundan o kazanır ama yumurtlamadan 1 2 gün önce ilişki olursa x yavaş ve dayanıklı olduğu için o döllenecektir

merhaba. bizde yumurtlamadan bir gün önce ilişki oldu bide 2gün sora. acaba erkek olma ihtimali ola bilirmi. bilən varmı?[/QUyumurtl adan emınsenız eger bnce kız ıhtımalı daha yuksek olur dye dusunuyorm cnku bırgn oncekıler dollnms olablr rabbm blır tabı

Yumurta çatlamadan ilişkide bulunmak gerekiyor çatlarsa ve ilişki olursa y kromozomu daha hızlı olduğundan o kazanır ama yumurtlamadan 1 2 gün önce ilişki olursa x yavaş ve dayanıklı olduğu için o döllenecektir
Bnm cat 2 gun once 1 gun once ve sabah ılıskı oldu aksama dgru catladı dye dsumuyorm cok ılıskı oldu bnde cok merak edyrm kızım olacakmı dye

Bnde sut yogrt ck severm ama oglmda daha cok ıcer yrrdm senın blkı yumurtlma adetten bıkac gun snra olmstr sende yumurtlmadan bırgun oncekındn klmssndr bebegn bıde byuk ckıyodu dmı demkkı erknden kldın
Muhtwmelen canım iliski de sıktı ondan olabilir ben ovulasyon kullanmadm ama yumurtlama güninü hissettim kasık ağrılarımdan dolayı yumurtlamadan ikigün ince ve yumurtlama günü oldu gün aşıro oldu yani bal küri yapmıştm demekki yumurtlama ondan erken oldu adetten sonra 5. Gündü

Back
X