Bilgisi olan varsa tablo hakkında bilgi verebilir mi?
Bu ay ilk kez bu testi deniyorum ve pek bilgim yok. Bir de yumurtlama bu şekilde bir gün bile olsa o gün itibari ile üç gün birliktelik gerekiyor mu yine yoksa sadece yumurtlama günü mü gerek? Ya da genel bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Bilgisi olan varsa tablo hakkında bilgi verebilir mi?
Bu ay ilk kez bu testi deniyorum ve pek bilgim yok. Bir de yumurtlama bu şekilde bir gün bile olsa o gün itibari ile üç gün birliktelik gerekiyor mu yine yoksa sadece yumurtlama günü mü gerek? Ya da genel bilgisi olan yardımcı olabilir mi Eki Görüntüle 2898675
Canım 14.gün olan yumurtlama 15 inde çatlamış zaten. 14 15 16 ilişki diyorlar ama sadece yumurtlama günü ilişki yaşayıp hamile kalanda var yani kendini kasma bence 14 ilişki 15 boş 16 ilişki olarak değerlendirebilirsin
Canım 14.gün olan yumurtlama 15 inde çatlamış zaten. 14 15 16 ilişki diyorlar ama sadece yumurtlama günü ilişki yaşayıp hamile kalanda var yani kendini kasma bence 14 ilişki 15 boş 16 ilişki olarak değerlendirebilirsin
Ya bu konuda pek bilgim yok benim ama yumurta 24 saat canlı kalıyor dediler. Benim de bir gün yumurtlama olmuş ya sonraki güne canlı Yumurta kalmamış olıyor 2. Ve 3. Gün birlikteliğe gerek oluyor mu ki diye merak ettim ben de
Bir de bazı örnek testlerde 2 gün yumurtlama 3. Gün çatlama gördüm başkasının testlerinde. Bende bir gün yumurtlama olmuş ya sorun mu bu acaba diye ded meraklandım
Bir de bazı örnek testlerde 2 gün yumurtlama 3. Gün çatlama gördüm başkasının testlerinde. Bende bir gün yumurtlama olmuş ya sorun mu bu acaba diye ded meraklandım