Öncelikle merhaba adetime daha 5 gün falan var ama ben evde ovülasyon testleri olduğu için kaşık ve sırt ağrılarımdan şüphelendiğim için test yaptım ve testim böyle çıktı acaba ovülasyon testi gebeliği gösterir
Ovulasyon testlerinde T çizgisinin c çizgisinden daha koyu gosterdigi zaman gebelik gösterdiğini okumuştum. Tabii bunun kesinliği yokmuş. Senin testte t sanırım c ye göre daha silik. Var diyemeyiz canim emin olmak için normal test yap bence
Gosterir ama gününuzden önce denemeyin.
Benim evde gebelik testi yoktu adetten 2 gün önce yaptım ovulasyon testini çıkmamıştı.
Adet günüm ve diğer günler gebelik test yaptım silikten koyuya doğru gitti.
17'sinde regl olmam lazımdı bugün ovulasyon ile gebelik oluyormu diye soruyorlardi denedim ve sonuc ekte.
Sorun değil :) evet adetime 6 gün var daha yeni aldım hemen bir denemek istedim 30 günde bir adet oluyorum . Adetim hariç her gün yapacakmıyım ben testi acaba yardımcı olabilir misiniz :)
Sorun değil :) evet adetime 6 gün var daha yeni aldım hemen bir denemek istedim 30 günde bir adet oluyorum . Adetim hariç her gün yapacakmıyım ben testi acaba yardımcı olabilir misiniz :)
Ben adetim geçtikten sonra ovu. Testi 3. Gün yaptım ve öyle pozitif çıkmıştı. Onuda gerçekten pozitif çıkıyor mu diye denemek istemistim
3 gün varken yaptığımda negatiftti.
Bence gününüzü bekleyin.
Adetime 3 gün varken yaptığım ovulasyon testi negatifken. Erken gebelik testi bir gün sonra silik çıkmıştı...
Günüm gelincede normal gebelik olan kasetlerden yaptım. Pozitif olmaya başlamıştı.