Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimKızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba canim
Bence gunde 2 yerine her gun ayni saatlerde sivi alimina dikkat ederek yaprsan daha guzel olur...
Anladigim kadariyla yumurtlama donemindesin.. bugunlerde ust uste degerlendirmede bulunman isabet saglayabilir:)
Zaten silinmeye de baslamis gibi kacinci gundesin.. buna +14 yaptiginda bat gunun olmasi beklenir.. hadi bakalim..rica ederim ayrica bildigimi paylasmaktan mutluluk duyuyoruum:)Çok teşekkür ederim :) T çizgisi daha koyu olacak diye biliyordum . Tavsiyeniz üzerine bir kere deneyeceğim sevgiler ..
Zaten silinmeye de baslamis gibi kacinci gundesin.. buna +14 yaptiginda bat gunun olmasi beklenir.. hadi bakalim..rica ederim ayrica bildigimi paylasmaktan mutluluk duyuyoruum:)
Yumurtan catlamıs olabılır cnm degerlendırmeye devam etKızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Teşekkürler ilginiz için . Bugün sadece testi akşam deneyeceğim . Değerlendirmeye devam Alllah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Yumurtan catlamıs olabılır cnm degerlendırmeye devam et
Amin cnn ıns hepımıze aksam dene bakalımTeşekkürler ilginiz için . Bugün sadece testi akşam deneyeceğim . Değerlendirmeye devam Alllah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Amin cnn ıns hepımıze aksam dene
T çizgisi tam koyu olmadı ama giderek silikleşiyor anlayamadım acaba günü mü kaçırdım ..