Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testleri İşe Yarıyor Mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gaye12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
15
10
3
37
Kızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Eklentiler

• 18D745DE-AEFC-44F0-916E-43F83CFBFC31.webp
    18D745DE-AEFC-44F0-916E-43F83CFBFC31.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar Merhaba Ovülasyon testlerini denedim. Fakat işin içinden çıkamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba canim
Bence gunde 2 yerine her gun ayni saatlerde sivi alimina dikkat ederek yaprsan daha guzel olur...
Anladigim kadariyla yumurtlama donemindesin.. bugunlerde ust uste degerlendirmede bulunman isabet saglayabilir:)

Merhaba canim
Bence gunde 2 yerine her gun ayni saatlerde sivi alimina dikkat ederek yaprsan daha guzel olur...
Anladigim kadariyla yumurtlama donemindesin.. bugunlerde ust uste degerlendirmede bulunman isabet saglayabilir:)

Çok teşekkür ederim :) T çizgisi daha koyu olacak diye biliyordum . Tavsiyeniz üzerine bir kere deneyeceğim sevgiler ..

Çok teşekkür ederim :) T çizgisi daha koyu olacak diye biliyordum . Tavsiyeniz üzerine bir kere deneyeceğim sevgiler ..
Zaten silinmeye de baslamis gibi kacinci gundesin.. buna +14 yaptiginda bat gunun olmasi beklenir.. hadi bakalim..rica ederim ayrica bildigimi paylasmaktan mutluluk duyuyoruum:)

Bence de cnm arkadaş doğru söylemiş günde bi defa yapman yeterli bu gun yumurtluyorsun gibi gorunuyor

Back
X