Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Palmiye_Sever

Hayatımın en güzel dönüm noktasındayim
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
834
526
103
kızlar merhaba ben bu ay ovülasyon testlerinden yapmak istiyorum bu testlerde marka farkediyor mu birde ne zaman başlanılması gerekiyor. test yapanlar bilgi verebilir mi

Güvenilir markaları internette bakın yanlış olmasın ama ben instagramdan Bir Gebenin Günlüğünden almıştım memnun kaldım. Adet biter bitmez başlanmalı diye biliyorum. Çünkü bazı kadınlar erken bazı kadınlar geç hatta bazı kadınlar 2 kez bile yumurtalıyor 1 ay içerisinde. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım :)

Adet bittiginde başlanıyor.
İnstagramda: minnakkurabiyelerrr ve birebeningunlugu sayfalari satış yapiyor
Ben ikisini de kullandim minnakkurabiyelerrr den aldığım fazlasiyla hassasdi

Güvenilir markaları internette bakın yanlış olmasın ama ben instagramdan Bir Gebenin Günlüğünden almıştım memnun kaldım. Adet biter bitmez başlanmalı diye biliyorum. Çünkü bazı kadınlar erken bazı kadınlar geç hatta bazı kadınlar 2 kez bile yumurtalıyor 1 ay içerisinde. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım :)
evet bir gebenin günlüğünü bir kaç kişide okudum sayfasına girdim inceledim ama satıcı gibi gelmedi bana 😁😁 adetime daha 1 hafta felan var bende ufaktan araştırma yapayım dedim ona göre alacağımda. amin canım cümlemize :dua:

Adet bittiginde başlanıyor.
İnstagramda: minnakkurabiyelerrr ve birebeningunlugu sayfalari satış yapiyor
Ben ikisini de kullandim minnakkurabiyelerrr den aldığım fazlasiyla hassasdi
peki kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldınız yani gerçekten yumurtlama gününü net bir şekilde gösteriyor muydu

gebe kaldınız mı peki kullandıktan sonra işe yaradı mı yani
evet çok şükür salı günü pozitif gördüm , kan değerimde iyi çıktı
hem de ovülasyondan önce insan acaba yumurtlamıyor muyum , yada gününü mü kaçırıyorum diye düşünüyordum, tedirgin oluyordum
mesela testlere başlayınca gördüm 1 ay 12.gün yumurtladım öbür ay 14.gün
telefon programları tabi ki bunları hesaplayamaz

evet çok şükür salı günü pozitif gördüm , kan değerimde iyi çıktı
hem de ovülasyondan önce insan acaba yumurtlamıyor muyum , yada gününü mü kaçırıyorum diye düşünüyordum, tedirgin oluyordum
mesela testlere başlayınca gördüm 1 ay 12.gün yumurtladım öbür ay 14.gün
telefon programları tabi ki bunları hesaplayamaz
yaaa çok sevindim çok şükür rabbim sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah . yaa evet programla olmuyor gerçekten program benim vucudumu bilemez ki o ortalama gibi veriyor doktorlar nasıl 14.gün diyor programda öyle haftaya adettim başlayacak araştırayım dedim bende neler var diye de

peki kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldınız yani gerçekten yumurtlama gününü net bir şekilde gösteriyor muydu
Ben pko hastasiydim,ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim.pko oldugumu bilerek takip amaçlı aldım aşırı hassas,net sekilde çıkarıyor piki catlamayi

kızlar merhaba ben bu ay ovülasyon testlerinden yapmak istiyorum bu testlerde marka farkediyor mu birde ne zaman başlanılması gerekiyor. test yapanlar bilgi verebilir mi
Merhaba canım
Ben laboquık bir kaset marka testlerden denedim.
O ay hamile kalmıştım aöa düşük yaptım maalesef.
Ben tam olarak ne zaman yumurtlarım bilmediğim için adetim biter bitmez kullanmaya başladım.
16-17. Günlerde yumurtlama görmüştüm.
Eğer bilemem riske atmim dersen sende adet biter nitmez başla testlere.

Ben pko hastasiydim,ovulasyon testiyle gebelik elde edemedim.pko oldugumu bilerek takip amaçlı aldım aşırı hassas,net sekilde çıkarıyor piki catlamayi
yaa çok güzel insan onu yaparken heyecanlanır çift çizgiyi ovülasyonda görüyoruz rabbim hcg testinde de göstermeyi nasip etsin çift çizgiyi

Merhaba canım
Ben laboquık bir kaset marka testlerden denedim.
O ay hamile kalmıştım aöa düşük yaptım maalesef.
Ben tam olarak ne zaman yumurtlarım bilmediğim için adetim biter bitmez kullanmaya başladım.
16-17. Günlerde yumurtlama görmüştüm.
Eğer bilemem riske atmim dersen sende adet biter nitmez başla testlere.
çok geçmiş olsun canım herşeyi veren Rabbimin vardır bildiği. peki nasıl kullandın yani günde bir kere mi oluyor aynı saat mi oluyor

yaa çok güzel insan onu yaparken heyecanlanır çift çizgiyi ovülasyonda görüyoruz rabbim hcg testinde de göstermeyi nasip etsin çift çizgiyi
Düşük yaşayan biri olduğum için maalesef benim heyecanim yok. Artık gebelik haberi verenlerin heyecanina ortak olmak daha güzel oluyor 🥰
İnşallah gebelik elde edersin canim

Laboquick tek geçerim. Geçen ay ilk defa kullandım hamile kaldım ama malesef kimyasal oldu. Bu ay yine laboquick ile denedim hamileyim şuan tekrar :)

çok geçmiş olsun canım herşeyi veren Rabbimin vardır bildiği. peki nasıl kullandın yani günde bir kere mi oluyor aynı saat mi oluyor
Canım ben günde 1 defa test yapıyorum
24 saatte 1
Ama ne zaman başladıysan 24 saate dikkat et.
Ben genelde gündüz 12 esas aldım.
10 da su alımını kesiyorım.
Hepsinin resmini çek buraya at yorumlaroz bebeğim

Laboquick tek geçerim. Geçen ay ilk defa kullandım hamile kaldım ama malesef kimyasal oldu. Bu ay yine laboquick ile denedim hamileyim şuan tekrar :)
yaaa çok sevindim inşallah bu seferki normal sağlıklı hamilelik olur kimyasal gebelikten sonra normal gebelik oluyormuş zaten vucüt sağlıksız olan embriyoyu vücuttan atıyormuş sağlıklı gebelik oluşması için :KK16::KK16:

Düşük yaşayan biri olduğum için maalesef benim heyecanim yok. Artık gebelik haberi verenlerin heyecanina ortak olmak daha güzel oluyor 🥰
İnşallah gebelik elde edersin canim
öyle deme bir gün o test çift çizgi olur nasılda heyecanlanırsın rabbim nasip etsin inşallah :dua:

Canım ben günde 1 defa test yapıyorum
24 saatte 1
Ama ne zaman başladıysan 24 saate dikkat et.
Ben genelde gündüz 12 esas aldım.
10 da su alımını kesiyorım.
Hepsinin resmini çek buraya at yorumlaroz bebeğim
yani hergün aynı saat yapmak lazım birde sıvı almamak lazım anladığım kadarıyla ben bide folik asit kullanıyorum testi yaptıktan sonra alırım olmazsa adetimi bekliyorum bakalım geliversin hemencik bitsin başlayım bende hayırlıısyla :KK16::KK16:

yani hergün aynı saat yapmak lazım birde sıvı almamak lazım anladığım kadarıyla ben bide folik asit kullanıyorum testi yaptıktan sonra alırım olmazsa adetimi bekliyorum bakalım geliversin hemencik bitsin başlayım bende hayırlıısyla :KK16::KK16:
Bencede
Benim de adetin bugün 10.gün
Bende aldım testlerden.
Yarın 11.gün yapmaya başkicam.
Ben genelde 14-15 de yumurtlarım

Back
X