Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım testler hep silik çıktı birde ben yumurtlama yok dedikçe eşimle birliktelik yaşamadık yani eşim istemedi sanırım bende sinir oldum adetime 10 gün var yapmıcam yumurtlama yok dedikçe eşim birliktelik için yanaşmadı
canım testler hep silik çıktı birde ben yumurtlama yok dedikçe eşimle birliktelik yaşamadık yani eşim istemedi sanırım bende sinir oldum adetime 10 gün var yapmıcam yumurtlama yok dedikçe eşim birliktelik için yanaşmadı
açıkcası eşim de bende strese girdik canım yumurtlama yok dedikçe oda kendince strese girmiş neden olmuyor gibisinden o yüzden bende bıraktım testi bide iş yerinde stres yaşıyoruz evde de yumurta takibinden stres olunca bıraktım aman olursa olur gari dedim kendimce aceleye gerek yok gibisinden hatta çocuk yapma fikrini bile çıkardım kafamdan rabbim nasip ettikten sonra 1 kere bile ilişki olsa Allah ol dedikten sonra olur o yüzden kasmayacağım kendimi