• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testleri

blossom9012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2025
8
3
1
34
IMG_2F9C6B2B-348A-457B-98B5-34878B38903C.webp
Merhaba hanimlar,
1 senedir denemelere rağmen henüz çocuk olmadı. Doktorlara göre bende de eşimde de bir sorun yok.
Bir süredir ovulasyon testi kullanıyorum.
Merak ettiğim şu; pikten sonraki gün silinince o gün catladi mi oluyor kesin? Testimi ekliyorum biri 16. Gün diğeri 17. Gün. Ya da ateş illa ki ovulasyon sonrası ertesi gün artmak zorunda mı? Benim bu teste göre 2 gün sonra arttı. Yani silindikten birkaç gün sonra olabiliyor mu yumurtlama? 19. Günde de olmuş olabilir mi? Son ilişkim 18. Gün akşamı oldu.

Üst yumurtlama
Alt çatlama
Ama geriden gelen yumurtan olabilir ve o yüzden ateş yükselmesi yaşamış olabilirsin 19. Gün olmuş olsa bile 18. Gün akşam ilişki olmuş 🙏🏻 Spermler 48 saat yaşayacağı için 19. Gün hala garanti altındadır canım

Üst yumurtlama
Alt çatlama
Ama geriden gelen yumurtan olabilir ve o yüzden ateş yükselmesi yaşamış olabilirsin 19. Gün olmuş olsa bile 18. Gün akşam ilişki olmuş 🙏🏻 Spermler 48 saat yaşayacağı için 19. Gün hala garanti altındadır canım
Merhaba bende ovulasyon testine kullanıyorum bu ay dün ilişki oldu bugün pik gördüm sizce bugün ara verip yarın mı ilişki olmalı yoksa bugünde olmalimi

Eklentiler

• 20251110_110528.webp
    20251110_110528.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba bende ovulasyon testine kullanıyorum bu ay dün ilişki oldu bugün pik gördüm sizce bugün ara verip yarın mı ilişki olmalı yoksa bugünde olmalimi
Bugünü değerlendir yarın çatlamazsa değerlendirme ama çatlarsa yarını da değerlendir 2 hafta sonra test yap

Back
X