- 24 Nisan 2023
- 1.441
- En iyi cevaplar
- 1
- 955
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha olmamış görünüyor, ama bugün yada yarın çatlıcak gibi hayırlısı inşallahMerhaba, adet bittikten 2 gün sonra ovulasyon testi yaptım ilk defa kullanıyorum yardımcı olur musunuz 10. Günü yapamadım o gün nöbetim olduğu için unutmuştum çatlama oldu mu acaba? 6.9.10.12.13. Günleri değerlendirdim
Daha olmamış görünüyor, ama bugün yada yarın çatlıcak gibi hayırlısı inşallah
3 tane havuç yiyin , mutlaka değerlendirin yarın hayırlısı inşallahEki Görüntüle 3352774
Benimde son durum bu , bugün değerlendiremedim malesef .. sanırım bugün pik günümdü yarın değerlendiricez inşallah![]()
Sürekli havuç yiyorum tavşan dişlerim çıkacak yakında3 tane havuç yiyin , mutlaka değerlendirin yarın hayırlısı inşallah![]()
İnsan öyle oluyo havuçtan soğumuştum bi ara :) İnşallah canım benim ne zaman yapıcaksın tekrar testini?Sürekli havuç yiyorum tavşan dişlerim çıkacak yakındahayırlısı bakalım bugün inşallah
![]()
Aynen zorla yiyorum valla :) , bugün 2 tane yapayım dedim 12 de yaptım bide 6 gibi yapıcam sonuç buİnsan öyle oluyo havuçtan soğumuştum bi ara :) İnşallah canım benim ne zaman yapıcaksın tekrar testini?
Havucu yemeye devam et canım akşam 9gibi filan yap benceAynen zorla yiyorum valla :) , bugün 2 tane yapayım dedim 12 de yaptım bide 6 gibi yapıcam sonuç buEki Görüntüle 3353001
Tamam bebeğim 9 gibi yaparım aynen tüketiyorum bol bol az önce yedimHavucu yemeye devam et canım akşam 9gibi filan yap bence
inşallah bugün çatlıcak kuzum hadi hayırlsı yaaTamam bebeğim 9 gibi yaparım aynen tüketiyorum bol bol az önce yedim
Amin canım benim bugün dünki kadar koyu çıkmadı çatlamış olabilir çok yardımcı oldun Allah razı olsun beklemekten başka yapacak bişey kalmadı şuan :)inşallah bugün çatlıcak kuzum hadi hayırlsı yaa![]()
Ne yaptım ki kuzum inşallah kavuştursun rabbimAmin canım benim bugün dünki kadar koyu çıkmadı çatlamış olabilir çok yardımcı oldun Allah razı olsun beklemekten başka yapacak bişey kalmadı şuan :)![]()
İlgilendin o kadar yardımcı oldun daha ne olsunNe yaptım ki kuzum inşallah kavuştursun rabbimÇatlamıştır bugünü de değerlendir sonra beklemeye geç kuzum
inşallah rabbim hayırlsıyla nasip etsin
![]()
Ne demek kuzum benim inşallah dilediğin gibi olurİlgilendin o kadar yardımcı oldun daha ne olsuninşallah amin :)
İnşallah bebeğim olumlu olumsuz yazıcam mutlaka yemeye dikkat ederim :) yumurtlamadan beri geçmeyen bir göğüs ağrım var 2 ay önce olmuştu erken regl olmuştum umarım bu kez farklı sebeptendir :) aynen öyle olmazsa artık denemeye devam hayırlısıNe demek kuzum benim inşallah dilediğin gibi olurher gün avakado ve muz ye olur mu
14 gün sonra çift çizgiyi görmeyi nasip etsin rabbimetiketle beni de olur mu
olmazsa ise demekki zamanı değil gelecek ay güzelce değerlendirirsin
![]()
İnşallah bebeğim olumlu olumsuz yazıcam mutlaka yemeye dikkat ederim :) yumurtlamadan beri geçmeyen bir göğüs ağrım var 2 ay önce olmuştu erken regl olmuştum umarım bu kez farklı sebeptendir :) aynen öyle olmazsa artık denemeye devam hayırlısı
İnşallah amin :)aynen canım.. bol bol dua, Avakado ve muz gerisi Allah ne zaman nasip ederse inşallah olucak kuzum kısa zamanda :)