H hrlyquinn Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 37 24 8 38 Cuma 14:14 Konu Sahibi Konu Sahibi hrlyquinn #1 Merhaba ovulasyon testlerim son uc aksam ve bugun oglen olmak uzere bu sekilde. Son adetim 18 eyluldu. Pik var mi yok mu sizce?
Merhaba ovulasyon testlerim son uc aksam ve bugun oglen olmak uzere bu sekilde. Son adetim 18 eyluldu. Pik var mi yok mu sizce?
E eyll5449 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2025 2 0 1 22 Cuma 14:21 Konu Sahibi Konu Sahibi hrlyquinn #2 hrlyquinn .!.: Eki Görüntüle 3652765 Merhaba ovulasyon testlerim son uc aksam ve bugun oglen olmak uzere bu sekilde. Son adetim 18 eyluldu. Pik var mi yok mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır yumurtalama olmamış henüz, iki çizginin de kontrol çizgisi kadar koyu olmasi lazım
hrlyquinn .!.: Eki Görüntüle 3652765 Merhaba ovulasyon testlerim son uc aksam ve bugun oglen olmak uzere bu sekilde. Son adetim 18 eyluldu. Pik var mi yok mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hayır yumurtalama olmamış henüz, iki çizginin de kontrol çizgisi kadar koyu olmasi lazım
H hrlyquinn Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2024 37 24 8 38 Cuma 14:28 Konu Sahibi Konu Sahibi hrlyquinn #3 Evet ben de oyle biliyorum. Ama bugun cizgi yok denecek kadar belli belirsiz. Takvime gore de yumurtlamis olmam gerekiyordu 2 gun once. Bu durumda lh pik yapmamis oluyor. Yani bu ay yumurtlamadim mi?
Evet ben de oyle biliyorum. Ama bugun cizgi yok denecek kadar belli belirsiz. Takvime gore de yumurtlamis olmam gerekiyordu 2 gun once. Bu durumda lh pik yapmamis oluyor. Yani bu ay yumurtlamadim mi?