18 Temmuz pik benceMerhabalar son adet tarihim 2 Temmuz 30 günde bir düzenli regl oluyorum ovülasyon testlerim böyle çıkıyor
günde 2 defa bazen 3 defa usulüne uygun yapıyorum pik olmuş mu sizce
İyi ki değerlendirmişim o zaman18 Temmuz pik bence
Tekrar yumurlama var canım değerlendirİyi ki değerlendirmişim o zaman19 Temmuz sabah yaptığım test koyuyken sonradan gün içinde yaptıklarım silikleşti son durum böyle
Tekrar yumurlama var canım değerlendir
Evet ve sonrasındaki 2 gün de önemli deniyor sadece pik günü değil takip eden günleri de değerlendirmek lazım mümkünse erkek üreme hücresi(sperm) 72 saat (3gün) içeride canlı kalabiliyormuş ve kadınıki ise 24 saat canlılık sürdürebiliyor olduğu için bunları yeni öğrendim ben de paylaşmak istedim faydalı olabilir diye zaten biliyorsunuzdur belki…İyi ki değerlendirmişim o zaman19 Temmuz sabah yaptığım test koyuyken sonradan gün içinde yaptıklarım silikleşti son durum böyle
Teşekkür ederim silikleştikten sonra değerlendirmemiştim ama o zaman 3 gün yaşıyorsa yine şansım var demektirEvet ve sonrasındaki 2 gün de önemli deniyor sadece pik günü değil takip eden günleri de değerlendirmek lazım mümkünse erkek üreme hücresi(sperm) 72 saat (3gün) içeride canlı kalabiliyormuş ve kadınıki ise 24 saat canlılık sürdürebiliyor olduğu için bunları yeni öğrendim ben de paylaşmak istedim faydalı olabilir diye zaten biliyorsunuzdur belki…
Asıl catladiktan sonra önemli olan sen gene değerlendir bugün deTeşekkür ederim silikleştikten sonra değerlendirmemiştim ama o zaman 3 gün yaşıyorsa yine şansım var demektir
Çatlama gününü değerlendirmedim sadece yani dünüAsıl catladiktan sonra önemli olan sen gene değerlendir bugün deBugün değerlendirsem olur mu
Evet 17 18 temmuz değerlendirdimOndan önceki gün değerlendirdin mi
Tamam gene değerlendir catlasada catlamasadaEvet 17 18 temmuz değerlendirdim
Tamam teşekkür ederim inşallah olur bebişimTamam gene değerlendir catlasada catlamasadainşallah olur bebeis
Hayırlı olsun gebelik var gözüküyorReglim 1 gün gecikti bütün belirtiler var olacakmış gibiyim ama olmuyorum şimdi test yaptım böyle çıktı varla yok arasında bir çizgierken mi daha bilmiyorum beklemek çok zor
Ay hadi inşallahHayırlı olsun gebelik var gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?