adetim biter bitmez basladim bugünde daha yapmadim testi bugünde yaparsam 6 olacakCanim edetin kacinci gunu basladin test yapmaya
Testlerin boyle cikmasi cok normal.adetim biter bitmez basladim bugünde daha yapmadim testi bugünde yaparsam 6 olacak
25 günde bir adet oluyorum kuzumTestlerin boyle cikmasi cok normal.
3 damladan fazla damlatma.
Daha pik olmamis.
Sivi alimina dikkat ederek yap.
Yumurtlama oldugu cok cok belli bisekilde t cizgisi kop koyu oluyo.
Kac gunde bir adet oluyosun
bide 2 gün önce yogun yumrta gibi akintim oldu o niye acabaTestlerin boyle cikmasi cok normal.
Daha pik olmamis.
6 gün suruyo canim sen hic yapip sonucunu gordun muAnladim canim saat 1 de su ictigin zaman idrarini da yap. Sonra saat 3 te test yap. Adetin kac gun suruyo.
Canim o alabilir. Bazi aylar vucut farkli sinyaller veriyo. Ozellikle bebek fikri olusunca vucudumuz bi afallamaya basliyo. Mesela ben korunmayi ilk biraktigim ay 50. Gun adet oldum. Artik nasil bi sinyal vetdiysem beynim e ters tepti.bide 2 gün önce yogun yumrta gibi akintim oldu o niye acaba
Evet canim bu 3. Ayim testle. Ilk yaptigim ay 19. Gun pik yapti 2 gun sürdü6 gün suruyo canim sen hic yapip sonucunu gordun mu
Canim o alabilir. Bazi aylar vucut farkli sinyaller veriyo. Ozellikle bebek fikri olusunca vucudumuz bi afallamaya basliyo. Mesela ben korunmayi ilk biraktigim ay 50. Gun adet oldum. Artik nasil bi sinyal vetdiysem beynim e ters tepti.
12 yil olucak ins.hic sorma ama benim oyle akti ki afdersin gel gel bitmiyodu sen ne kadarlk evlisin
ooo masAllah rabbim daim etsin ben daha yeni gelinim12 yil olucak ins.
Sagol canim ins sizinde mutlu huzurlu saglikli bol bebeli yillariniz olsun.ooo masAllah rabbim daim etsin ben daha yeni gelinim
canim bakar misin en alttaki testi yeni yaptim cizgi yok derecesinde neden bilgin var mi acabaTestlerin boyle cikmasi cok normal.
Daha pik olmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?