ovulasyon ve bel agrisi

Hayaller_hayatlar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
1.546
789
123
35
Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yaptm. pozitif ciktiktan sonra da bikac kez iliskiye girdik. Yumurtlama gunumden 1 gun snra bel agrim basladi. Su an da agriyo. Sanki adet olicam gbi karin br kasim agrim da var. Ama bel agrisi daha siddetli. Yerleşmeden kaynakli olabilir mi sizce. Hamile olabilirmiuim

Kizlar ben bu ay ovulasyon testi yaptm. pozitif ciktiktan sonra da bikac kez iliskiye girdik. Yumurtlama gunumden 1 gun snra bel agrim basladi. Su an da agriyo. Sanki adet olicam gbi karin br kasim agrim da var. Ama bel agrisi daha siddetli. Yerleşmeden kaynakli olabilir mi sizce. Hamile olabilirmiuim

Canim adetine ne kadr var?

Nolur kIzlar bi bilgisi olan yok muu? Bu kez cok umitliyiz cok dua ediyoruz
Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım ve bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama sen yine de ümitlenme çok. Sonra olmazsa daha çok üzülürsün.
Sarımsı beyaz renkte krem gibi yoğun kıvamda akıntın da var mı ?

Ben de ovulasyon testi ile hamile kaldım ve bahsettiğin belirtiler bende de olmuştu. Ama sen yine de ümitlenme çok. Sonra olmazsa daha çok üzülürsün.
Sarımsı beyaz renkte krem gibi yoğun kıvamda akıntın da var mı ?
Cok yogun degil ama hafif kremsi bi akintim var. Zaten yumurtlama gunum 2 gun onceydi. Iliskiden 3 4 gn snra boyle agrilar normalmi??adet olcam gbi kaziklarim.belim batiyo aciyo. Gunlere de dikkat ettk bu ay. Hamile olabilirmiykm ki esim de cok umutlu

Cok yogun degil ama hafif kremsi bi akintim var. Zaten yumurtlama gunum 2 gun onceydi. Iliskiden 3 4 gn snra boyle agrilar normalmi??adet olcam gbi kaziklarim.belim batiyo aciyo. Gunlere de dikkat ettk bu ay. Hamile olabilirmiykm ki esim de cok umutlu
O adet sancısı gibi sancılar hamileyken de oluyor. Mesela bende var şuan. Vücut alışmaya çalışıyor bu duruma.
Ama dediğim gibi çok kaptırmayın kendinizi. Ben mesela günü birlik iş için İzmir'e gidip geldiğim bir gün havaalanında çok ciddi bie baş döbnmesi yaşadım. düşücem sandım. ve bunu bile yorgunluğa verdim. öbür türlü kendini çok dinliyorsun ve olmazsa resmen yıkılıyorsun :(

O adet sancısı gibi sancılar hamileyken de oluyor. Mesela bende var şuan. Vücut alışmaya çalışıyor bu duruma.
Ama dediğim gibi çok kaptırmayın kendinizi. Ben mesela günü birlik iş için İzmir'e gidip geldiğim bir gün havaalanında çok ciddi bie baş döbnmesi yaşadım. düşücem sandım. ve bunu bile yorgunluğa verdim. öbür türlü kendini çok dinliyorsun ve olmazsa resmen yıkılıyorsun :KK43:
Ne zaman ogrendin hamile oldugunu canim?iliskiden kac gun snra belli olur acaba. bende kaptirmak istemiuorum kendimi ama elimde degil

Ne zaman ogrendin hamile oldugunu canim?iliskiden kac gun snra belli olur acaba. bende kaptirmak istemiuorum kendimi ama elimde degil
İlişkiden sonra gibi bakma olaya. Ne zaman ki adetin yaklaşıyor o zaman anlarsın az çok.
mesela benim adetlerim çok ağrılı olur, hamile olduğum ay hiç ağrım olmadı. hiç adet olacakmışım gibi değildi.
sonra günü geldi ve geçti :)
gidip hastanede gebelik testi yaptırdık. sonuç 4 haftalığa denk geliyordu.
yani kendini dinlememeye gayret et.

Bu 4. Ayimiz. Benim adetlerim cok duzEnliydi. gunu gunune gelirdi. Ama korunmayi biraktigkmdan beri 3 4 gun gecikmeye basladi. Bu yuzden yumurtlama gnunu tahmin edememeye basladim. Testi ilk kez kullandm. Ilk gun 2. ÇiZgi silikti. Ertesi gun ikiside ayni koyuluktaydi.

Daha çok yeni :)
İnşallah tutunur ufaklık :)
Daha önce denemeleriniz olmuş muydu ?
İlk kez mi ovulasyon testi kullandın ?

Benimde dundu yumurtlama gunum ve dun aksam iyi degerlendirdik insallah guzel bir haber alirim nisan da ama kafama takilan bisey var benim goguslerim sanki aciyor gibi yani bilemiyorm boyle sabah dus alicktm ic camasirmi cikartinca bi rahat ettim sanki bi dolgunluk vardi gibi normalde benin gogusler cok yumusk olur adet bittikten snra. Ay baya da acik yazdm kusura bakmayn ama baskasina da soramiyrm ki hic bisey

Benimde dundu yumurtlama gunum ve dun aksam iyi degerlendirdik insallah guzel bir haber alirim nisan da ama kafama takilan bisey var benim goguslerim sanki aciyor gibi yani bilemiyorm boyle sabah dus alicktm ic camasirmi cikartinca bi rahat ettim sanki bi dolgunluk vardi gibi normalde benin gogusler cok yumusk olur adet bittikten snra. Ay baya da acik yazdm kusura bakmayn ama baskasina da soramiyrm ki hic bisey
Artik utanacak bisey yok canim. Hepimiz ayniyiz. Desene haberleri birlikte alicaz. Umarim biz de anne oluruz

Yumurtlama günün dünse şuan göğüslerinin ağrıyor olması hamilelikten değildir canım :)
Ama inşallah istediğin gibi olur ve bu ay tutar :)

bende ovulasyon testi yapıyorum dün çift çizgiydi ama akşam hafif kan geldi ilişkiye de giremedim korktum normal mi acaba kan gelmesi? bugün ilişkiye girsem yumurtlama geçmiş sayılmaz değil mi?

Back
X