- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabın için, Evet cok okudum ovulasyon testi ile ögrenenleri ovulasyon testini öle görünce bide gebelik testi yapayım dedim, hayırlısı bakalım inş vardırcanım evet idrar testinde çook silik var gibi batına 6 gün varsa silik çıkabilir. 27 günde oluyorsan düzensiz sayılmaz buna görede hamileysen silk çıkması normal sen iki gün sonra tekrar et hamileysen koyulaşır. ovulasyon testiylede hamile oldugunu ögrenenler var. inşşalah sende hamilesindir
Saol canım inş sabah ilk idrarla tekrar yapacagım :)Cnm bi golge var gibi geldi bna hayirlisi olsun sabh ilk idrarla yaptgnda netlesir biraz daha insallah
Teşekkür ederim cevabın için, Evet cok okudum ovulasyon testi ile ögrenenleri ovulasyon testini öle görünce bide gebelik testi yapayım dedim, hayırlısı bakalım inş vardır![]()
Ay ne güzel Allah bagışlasın evlatlarını, Rabbim saglıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsinne demek canm zamanında bende çok ugraşmıştım kendimce ovu.tesleri her ay bir hafta önceden başlayan hamilelik testleri falan. inan hamile olana kadr hiç bir hamilelik testinde silikte olsa çizgi görmedim yanılma dahi olmadı. hamile kaldıgımdada çizgi hemen belirdi şükür şimdi ikinciye hamileyim bunda ugraşmadan kendilinden geliverdi :) sen yarın bide sabah ilk idrarlaa yap hamileysen bundan daha belirgin olur cizgi
Evet canım yaptım bugun daha belirgindi :) haftaiçi de kan vereceğim inş, teşekkür ederim ilgin içinsaol cnmallah razı olsun. test yaptın mı bugün merak ettim son durumu
Yani hamilelik var gibi yarın ilk idrarla testi bir daha tekrarla istersen bnde 8 gün kala ovulasyon testiyle ögrenmiştm hayırlısı olsun inş hamişsndrAcilll yardım kızlarrrr. Ovulasyon testi denedim bu ay. Koyu çıktığı günleri kaçırmadım. Sonra açık renk çıkmaya başladı ve sonrasında testi yapmayı bıraktım. Bugün adetim 8 gün var heycandan dayanamadım ve 1 gebelik 1 ovulasyon testi yaptım. Ovulasyon yine koyulaşmaya başlamış. Gebelik testinde de 5 saat sonra beliren hayali bi çizgi var. Ne bu şimdi... nolur değerlendirin. Her ay gebelik testi tiryakiliği başlıyo bende..
Testi sabah yapıyorum. Akşama koyulaşıyo. Bi kaç gün daha bekliyim mi yoksa her sabah 1 tane hcg testi yapayımmı? Delirdim sanırımYani hamilelik var gibi yarın ilk idrarla testi bir daha tekrarla istersen bnde 8 gün kala ovulasyon testiyle ögrenmiştm hayırlısı olsun inş hamişsndr
:) sen en iyisi 2 gün falan bekle ondan snra kan ver :) bhcg hormonu idrara gec salgılanıyor enTesti sabah yapıyorum. Akşama koyulaşıyo. Bi kaç gün daha bekliyim mi yoksa her sabah 1 tane hcg testi yapayımmı? Delirdim sanırım
Ah o geçmek bilmeyen günler:) sen en iyisi 2 gün falan bekle ondan snra kan ver :) bhcg hormonu idrara gec salgılanıyor en
garantisi kan vermek![]()