Ovülasyon ve Gebelik Testlerimi Çok Ucuza Alıyorum

phia

İçimdeki Minik Kalp
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
3.189
56
358
Merhabalar kızlar...
Konumuzun başlığında da yazdığım gibi ovülasyon testlerimi ve gebelik testlerimi çok ucuza alıyorum...
Gebelik testlerine eczaneden ne paralar dökmüştüm her ay her ay...
Ovülasyon testlerini de malum yer ggden alırdım...

Ama bir gün tesadüfen bir kimya malzemeleri satan bir dükkanın
önünden geçtim tesadüfen (İstanbul) ve orası meğer benim ggden aldığım mağazanın ta kendisiymiş :52::52:

Hemmeennn girdim içeri,
içeride aklınıza gelmeyecek kadar tıbbi sarf ve malzemeleri, testleri var inanamadım:52::52:
Veeee tam tamına
42 adet (21 kutu)Laboquikovulasyon testini 20 liraya aldım elden.
Aynı markanın
gebelik testini de 47 tanesini 20 liraya aldım....
Sonra en sonki testlerimi memlekette olduğum için telefonlaştım ve hesap numaralarına EFT/Havele yolu ile KDV ilaveli tutar yolladım, sağolsun kargo ile yolladılar bana, tabi kargo ücreti bana ait...

Şimdi size önerim şöyle olabilir, bu kurumun web adresi var ve oradan satışları da çok uygun, tabi elden olduğu gibi değil ama 21 kutu (42 adet) ovulasyon testi 27 lira, 50 tane gebelik testi ise 21 küsur lira...

Kredi kartına gerek yok, dediğim gibi Havale/Eft yoluyla alabiliyorsunuz hem de...

Buradan web adresini veremeyeceğim malum forumumuzun başına iş açmayalım, ama isteyenlere mailden bana ulaşırlarsa web adresini yollarım, maksat gebelik bekleyen arkadaşlarımın işi görülsün,
beni tanıyanlar bilir zaten :34: (gebelik testlerine/ovülasyon testlerine çok paralar dökmeyin)...

Bir de bir zincir yapalım, her cevap yazan bir sonraki kişiye özel mesajla göndersin, malum ben her an yetişemeyebilirim ya da bir yığılma ile mesaj kutum dolabilir, (ya da adres için direk profilimde yazan mailimden daha kolay ulaşabilirsiniz bana), mağdur olmasın kimse, böyle yapalım olur mu? Hem böylece topiğimizi de mümkün olduğunca güncel tutmuş oluruz ok? Bu arada Sevgili Kazen'den onay aldım, içiniz rahat olsun, yalnız malum ismi telaffuz etmeyeceğiz​ ok? :16:
Bu arada topiği de cevaplayıp güncel tutunuz ki, daha çok arkadaşımız faydalansın :13:

Son düzenleme:
hadi bakalim hayirli olsun cnm. her kullanan diger aya regl olmasin :))))

Yavrulaaaaaaaaaaaar,
Nasılsınız bakem :)
Anam dr. yasakladıkça biz eşimle sapıttık :52::52::52:
Sonumuz hayrolsun :52::52::52:

kargo ucretı nasıl oluor canım :10:

gercı iline görede değişir şimdi istanbul dışı oldugun eyrden almayla aynıyada gelbeilir sagol yınede bılgı ıcın:)

Canım, ben memlekette iken kargoyla yollattım demiştim ya, 6 lira gibi bir şeydi ovulasyon testleri...
Bu fiyatın bir çok şehre göre çok da büyük farklılık göstereceğini sanmıyorum canım, çünkü ebat önemli daha çok...

selaamm phiamm:16:
nasılsın canım hatırladın mı beni :34:
msjda yazdım ama özelden farketmedin sanırım ?
önümüzdeki ay bende kullanmayı düşünüyorum ovülasyon testlerinden gebeliğe gerek yok eşim eczanede çalışıyor istediğim zaman getiriyor ama ovülasyon testleri eczanelerde satılmıyormuş :44::44:

selaamm phiamm:16:
nasılsın canım hatırladın mı beni :34:
msjda yazdım ama özelden farketmedin sanırım ?
önümüzdeki ay bende kullanmayı düşünüyorum ovülasyon testlerinden gebeliğe gerek yok eşim eczanede çalışıyor istediğim zaman getiriyor ama ovülasyon testleri eczanelerde satılmıyormuş :44::44:

Hoşgeldin canım benimmmm :16:
Hatırlamaz olur muyum hiç, beraberce başladık bu gebelik yoluna, hep yazdık, hep paylaştık, ne güzel günlerdi :31:
Ben sana yazarım özelden web adresini ok? :34:

Hoşgeldin canım benimmmm :16:
Hatırlamaz olur muyum hiç, beraberce başladık bu gebelik yoluna, hep yazdık, hep paylaştık, ne güzel günlerdi :31:
Ben sana yazarım özelden web adresini ok? :34:

hoş bulduk canımm:16::16:
aynen öyle her ay senin topiklerinle heveslendik birlikte çalıştık :52::52::52:
aç bi ağustos topiğide topla bizi oraya phiammm birlikte ağlayıp birlikte gülüp birlikte halay çekek :52::52::46::46::46::4::4:

Allah çıktığımız bu yolda kucaklarımızı boş bırakmasın phiacım.Topik açan hamiş kalıyor,bende öyle olmuştum:37: İnşallah seninde bebişlerin yoldadır bu ay...:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

hoş bulduk canımm:16::16:
aynen öyle her ay senin topiklerinle heveslendik birlikte çalıştık :52::52::52:
aç bi ağustos topiğide topla bizi oraya phiammm birlikte ağlayıp birlikte gülüp birlikte halay çekek :52::52::46::46::46::4::4:

Canımcım, yaaa ben de çok istedim topik işini, geldi aklıma ama, kuzum bayramdan ağustos sonuna kadar izinliyiz, memleket-tatil falan derken takip edemem, ihmal ederim diye düşündüm. Tatilden dönünce hamiş kalmazsak sonraki ay için açarım inşallah yine heeepppp birlikte devam ederiz; sen, ben, Tatlıebbi, Taydin, Tugra, Ebson, hepiciğimiz toplanırız yine
:16:

canım çok teşekkür ederim :34:

Allah gönlündeki bebişi tez zamanda göbüşüne göndersin inşallah :16:

Canımcım, yaaa ben de çok istedim topik işini, geldi aklıma ama, kuzum bayramdan ağustos sonuna kadar izinliyiz, memleket-tatil falan derken takip edemem, ihmal ederim diye düşündüm. Tatilden dönünce hamiş kalmazsak sonraki ay için açarım inşallah yine heeepppp birlikte devam ederiz; sen, ben, Tatlıebbi, Taydin, Tugra, Ebson, hepiciğimiz toplanırız yine
:16:

Ayyyyy Phia'mm
sensin benim ovulasyon testlerimin nedeniii
test çılgını arkadaşım benim
kuzum hayırlı olsun topikin
isteyen herkese yardımı dokunsun herkesin göbiciğini bebişle doldursun
Amin....:52::52::52::52::52:

canım çok teşekkür ederim :34:

Allah gönlündeki bebişi tez zamanda göbüşüne göndersin inşallah :16:

Rica ederim canım.
Dua'n için de ben teşekkür ederim ;)
Amin inşallah kısa zamanda bebişlerimiz bizimle olsun, bekleyen herkesle inşallah :))

Son düzenleme:
Ayyyyy Phia'mm
sensin benim ovulasyon testlerimin nedeniii
test çılgını arkadaşım benim
kuzum hayırlı olsun topikin
isteyen herkese yardımı dokunsun herkesin göbiciğini bebişle doldursun
Amin....:52::52::52::52::52:

Amin canım, isteyen herkesin bebişi olsun inşallah...
Test çılgını Phia'n artık çok para dökmüyor bu testlere, aylaarr sonra onun da ucuzunu buldu valla :))
Şimdi rahatlıkla tam gaz devam testlere :))
Ben hamiş kalayım bi hayırlısıyla inşallah, kalan testlerimi de sana vercem ;)

Son düzenleme:
Amin canım, isteyen herkesin bebişi olsun inşallah...
Test çılgını Phia'n artık çok para dökmüyor bu testlere, aylaarr sonra onun da ucuzunu buldu valla :))
Şimdi rahatlıkla tam gaz devam testlere :))
Ben hamiş kalayım bi hayırlısıyla inşallah, kalan testlerimi de sana vercem ;)

inşallah kuşum senin en güzel haberini alıyımda
varsın ben yıne dökerim paaları testlere:46:

Canımm yaa şu web adresini bana da atıver şekercim :)
ben de 20 ovu + 6 gebe 19 tl ye almıştım krg dahil ama bu seninki süpermiş yaw :46:

Canım arkadaşım benimmm :16:
phiacım slm hatırldın snırım beni bende bunda sonra tıpkimsan dan almay düşünüyorum ama 40 lı paket yok galiba tekliden adet yazarakmı sipariş veriyoruzm knt olmadığı için arayamadımda.... teşk..

Back
X