Ay nasıl dayanacaksın yarına kadar, çok heyecanlı :) Ben bile çok heyecanlandım. Pik gördüğün günleri nasıl değerlendirdin canım? Yumurtalamadan sonra kaçıncı günü yaptın testi , anlatabilir misin? :)Yarn vermeyi düşünüyorm şuan işteyim izin vermezler yarn ilk işim olcak sanrm
Ben nerdeyse her gn test yaptm negatiftim adetm geçkince dnde yaptm çizgi göremedm ama bugun yaptm da birde ne göreym çşft çizgi dün dayanamayıp attığım testi de bulamadmAy nasıl dayanacaksın yarına kadar, çok heyecanlı :) Ben bile çok heyecanlandım. Pik gördüğün günleri nasıl değerlendirdin canım? Yumurtalamadan sonra kaçıncı günü yaptın testi , anlatabilir misin? :)
Ooo herikağğğğ canım :) Kaçıncı denemendi ovulasyonla ? :)Ben nerdeyse her gn test yaptm negatiftim adetm geçkince dnde yaptm çizgi göremedm ama bugun yaptm da birde ne göreym çşft çizgi dün dayanamayıp attığım testi de bulamadmkırmkzı gördüğğm gün ve 2 3 günğde değerlendirdim yani şkisi çşftmolumca çişftten itibaren 2 3 günü değerlendirdm
Kan sonucunu bize de söyle tamam mı haber ver mutlakaaa :)Yarn vermeyi düşünüyorm şuan işteyim izin vermezler yarn ilk işim olcak sanrm
TabikiiiKan sonucunu bize de söyle tamam mı haber ver mutlakaaa :)
İlk ovulasyonum desem bunay aralıkta başladıö yaniOoo herikağğğğ canım :) Kaçıncı denemendi ovulasyonla ? :)
Ay süper çok sevindimmm :)İlk ovulasyonum desem bunay aralıkta başladıö yani
Merhaba arkadaşlar sanırım dün yine konu açmştm ovulasyon testim adet dönemim oldupu halde kıpkırmızı diye ama testiö ne gatif çkmş tı buguunde daha koyu görnce son ümit yşne twst yaptm ama bu testm 2 idrarım diyebilirim solukta olsa çkar mı dşye kapağı açmştm bi çay doldurdum geldim renk çkmış hastaneye gidip kan twsti vercem belki ovulasyon testi benm gibi olup gebe olma ihtimali olanlar olur diye tekrsr atıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?