Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon vs gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

by11zgl11

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2021
122
38
13
28
Merhaba arkadaşlar sanırım dün yine konu açmştm ovulasyon testim adet dönemim oldupu halde kıpkırmızı diye ama testiö ne gatif çkmş tı buguunde daha koyu görnce son ümit yşne twst yaptm ama bu testm 2 idrarım diyebilirim solukta olsa çkar mı dşye kapağı açmştm bi çay doldurdum geldim renk çkmış hastaneye gidip kan twsti vercem belki ovulasyon testi benm gibi olup gebe olma ihtimali olanlar olur diye tekrsr atıyorm

Eklentiler

• 164207571975221684995976236390.webp
    164207571975221684995976236390.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 88
Yarn vermeyi düşünüyorm şuan işteyim izin vermezler yarn ilk işim olcak sanrm 😂

Yarn vermeyi düşünüyorm şuan işteyim izin vermezler yarn ilk işim olcak sanrm 😂
Ay nasıl dayanacaksın yarına kadar, çok heyecanlı :) Ben bile çok heyecanlandım. Pik gördüğün günleri nasıl değerlendirdin canım? Yumurtalamadan sonra kaçıncı günü yaptın testi , anlatabilir misin? :)

Ay nasıl dayanacaksın yarına kadar, çok heyecanlı :) Ben bile çok heyecanlandım. Pik gördüğün günleri nasıl değerlendirdin canım? Yumurtalamadan sonra kaçıncı günü yaptın testi , anlatabilir misin? :)
Ben nerdeyse her gn test yaptm negatiftim adetm geçkince dnde yaptm çizgi göremedm ama bugun yaptm da birde ne göreym çşft çizgi dün dayanamayıp attığım testi de bulamadm 😂 kırmkzı gördüğğm gün ve 2 3 günğde değerlendirdim yani şkisi çşftmolumca çişftten itibaren 2 3 günü değerlendirdm

Ben nerdeyse her gn test yaptm negatiftim adetm geçkince dnde yaptm çizgi göremedm ama bugun yaptm da birde ne göreym çşft çizgi dün dayanamayıp attığım testi de bulamadm 😂 kırmkzı gördüğğm gün ve 2 3 günğde değerlendirdim yani şkisi çşftmolumca çişftten itibaren 2 3 günü değerlendirdm
Ooo herikağğğğ canım :) Kaçıncı denemendi ovulasyonla ? :)

Merhaba arkadaşlar sanırım dün yine konu açmştm ovulasyon testim adet dönemim oldupu halde kıpkırmızı diye ama testiö ne gatif çkmş tı buguunde daha koyu görnce son ümit yşne twst yaptm ama bu testm 2 idrarım diyebilirim solukta olsa çkar mı dşye kapağı açmştm bi çay doldurdum geldim renk çkmış hastaneye gidip kan twsti vercem belki ovulasyon testi benm gibi olup gebe olma ihtimali olanlar olur diye tekrsr atıy

Herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🌸 umarım hamilesinizdir

Son yaptığı test zaten ovülasyon değil gebelik testi ve kop koyu bir çizgi çıkmış kan verdiniz mi

Kızlar merhaba benim adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlamayı bulamıyorduk doktorun sayesinde bulduk o günleri değerlendirdik ve cumartesi günü kontrolüm vardı yumurtam çatlamamış çatlamadığı için kist oluşmuş progesteron hormonu yaptırdım pozitif çıktı yani çatlamış gözüküyor ne anlama geliyor yardım eder misiniz değerim 17,58

Back
X