Ovülasyon yardım

Nsb123Nsb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
29
3
86
18 Mayıs regl başlangıcı 22 Mayıs bitiş. Dün test sonucum ilk görsel 2. Görsel ise bugün ki. sonucum nedir ? Uygulamalarda doğurganlık zamanlarım geçti.

Eklentiler

• IMG_4685.webp
    IMG_4685.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4792.webp
    IMG_4792.webp
    107,7 KB · Görüntüleme: 27
Lh hormonu vücudumuzda her zaman var pik olması için iki çizgininde de aynı koyulukta olması gerekiyor

Bazen yumurtada her zaman çatlayacak kadar büyümüyor ne yazık ki size tavsiyem yumurtlama dönemlerinizde havuç yeyin faydası oluyor

Çok teşekkür ederim ilk kez böyle bir bilgi öğreniyorum. Uygulama da hala 1- Haziran tahmini doğurganlık görünüyor.

Adetiniz bittiği zaman ovulasyon testine başlayın çünkü uygulamalar ortalama olarak belirtiyor herkesde aynı olmuyor eğer pik göremezsiniz regl olana kadar her gün aynı saatte çok su içmeden yapın onlar bile etkiliyormuş. Ben bu ay femara kullandım birlikte havuç yedim bu sefer de 3 tane çok yakın yumurta büyüdüğü için doktor Haziran ayı reglinde gel dedi havucu deneyimledim bende işe yaradı inşallah güzel haberler alırız

Ya açıkçası doktora gidemiyorum özel sektör problemi o yüzden ovülasyon testi aldım ama sanırım geç başladım diğer ay sürekli düzenli kullanacağım artık eğer bu ay regl görürsem daha tahmini adet 18 Mayıs görünüyor o güne kadar yine düzenli yapmayı düşünüyorum bazılarında geç olabiliyor diyorlar

Evet kesinlikle birde strese girmemek gerek ama ne mümkün oldu mu olucak mı beklemek de vücut yalancı belirtiler bile veriyor ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk eğer özel sektördeyseniz reglinizin 2.gunu giderseniz tekrar tekrar gitmenize gerek kalmayabilir en azından testleri yapıp hormonlariniza rezervinize bakılır

Merhaba bu testlerden bende kullandım 5 yıl önceydi pik yaptığını da gösteriyordu ama ben yumurtlamıyormuşum yumurta boyum 7 mm de kalıyormuş, daha sonrasında yumurta büyütme tedavisi oldum eşimde bir sorun çıkmadı. Rahim filmi çekildim o da sorunsuzdu, yani bu testler yumurtlama olmasa bile özellikle polikistik over olanlar da yanıltabiliyor

Ya açıkçası doktora gidemiyorum özel sektör problemi o yüzden ovülasyon testi aldım ama sanırım geç başladım diğer ay sürekli düzenli kullanacağım artık eğer bu ay regl görürsem daha tahmini adet 18 Mayıs görünüyor o güne kadar yine düzenli yapmayı düşünüyorum bazılarında geç olabiliyor diyorlar

Benim de adetim 16 haziran gibi olacak.
17 mayıs son adet tarihim.
25 mayıstan itibaren ovülasyon testi yapmaya başladım ama ben de pik görmedim. İlk kez almıştım bu testi. O yüzden şaşırdım bu sonuca.

Siz adet bitiminden kaç gün sonra başlamıştınız testleri yapmaya?

Back
X