Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon yardımm🤗🤗

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umutdolu1903

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
411
1.162
113
35
İstanbul
Arkadaşlar merhaba Bn ilk defa yapıyorum bu testi adete 16 gün war bat 08.04.2021 doktorum bu ay progestan verdi iki gündür kullanıyorum yanlız bu sabah şiddetli sol kasığımda ağrıyla uyandım belime ve bacağıma yayılıyordu ağrı bnde ovülasyon testi alıp denemek istedim cuma gününden beri değerlendiriyoruz günlerimizi eşimle ama şimdi anlıyamadım yumurtlamışmıyım çatlamış mı Bi bilgim yok birde eşim bugün gidiyor İstanbul dışına çatladıysada gebelik için hiç şansım olmicak galiba yardımcı olursanız çok sewinirim 🥰🥰😊bu arada foto ekliyemiyorm çok yeniyim 🤗

Arkadaşlar merhaba Bn ilk defa yapıyorum bu testi adete 16 gün war bat 08.04.2021 doktorum bu ay progestan verdi iki gündür kullanıyorum yanlız bu sabah şiddetli sol kasığımda ağrıyla uyandım belime ve bacağıma yayılıyordu ağrı bnde ovülasyon testi alıp denemek istedim cuma gününden beri değerlendiriyoruz günlerimizi eşimle ama şimdi anlıyamadım yumurtlamışmıyım çatlamış mı Bi bilgim yok birde eşim bugün gidiyor İstanbul dışına çatladıysada gebelik için hiç şansım olmicak galiba yardımcı olursanız çok sewinirim 🥰🥰😊bu arada foto ekliyemiyorm çok yeniyim 🤗
Eğer uygulama üzerinden giriyorsan fotoğraf yüklenmiyor diye biliyorum ama tarayıcı üzerinden girersen yüklersiniz
Mesaj yazdığınız bölümde zincir gibi bağlantının yanında foto ekleyeceğin kutucuk gibi birşey var ona tıkla ve yükle 🤭

IMG_20210323_143109.webp

Eğer uygulama üzerinden giriyorsan fotoğraf yüklenmiyor diye biliyorum ama tarayıcı üzerinden girersen yüklersiniz
Mesaj yazdığınız bölümde zincir gibi bağlantının yanında foto ekleyeceğin kutucuk gibi birşey var ona tıkla ve yükle 🤭
☝️☝️Sanırım oldu çok teşekkür ederim bu arada yavaş yavaş öğrenicem 🥰

Yumurtlama yaklaşıyor fakat eşim antibiyotik kullanıyor ilişkiyi etkilermi sperme zavar vermişmidir kafamda deli sorular sizce beklemelimiyiz

Eklentiler

• Screenshot_20210329-160636_Chrome.webp
    Screenshot_20210329-160636_Chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 42
progesteron dusuk oldugu icin mi verdi? benim de tahlil sonucumda dusuk cikti. o yuzden sordum😊
Cnm bnm herşey normal değerlerim ama tutunmayı kolaylaştırır diye verdi doktorum ama bni mahvetti baş dönmesi uyku işede yaradımı bilmiyorum iki gün çok başım ağrıdı adetime 10 gün war adet mi olucam yoksa bebiş gelcrkmi bilmiyorum 😒

Bnde tam anlıyamıyorum canım ama galiba yumurtlama bitmiş senin adete nekadar var
Bugün 12 gün var cnm bir gebenin günlüğü safyasına sordum teste devam dedi ama antibitikten dolayı değerlendirmedik diğer aya bir umut🤲

Kızlar Allah aşkına Bi bakın buna adete 6 gün war saat 6da yaptım testi şimdi baktığım da t diğer çizginin olduğu yerde ufak bir kırmızlık var yoksa artık hayal mi görüyorum deliriyorum heralde 😳

Eklentiler

• IMG_20210402_195629.webp
    IMG_20210402_195629.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 25
Back
X