Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet değerlendirdim 24ü. Sanırım daha olgunluğa gelmedi ne bilim bekleyince koyulaşan test bu da bak atıyorum şimdi. Beklemiş hali sadece.
Evet ben de teste devam edeceğim siz de edin mutlaka
Tam rengini bulması on dakikayı buluyor, gün aşırı değerlendirdim ben canım ama gerçekten artık görev gibi oldu, ben bebek olsam gelmezdim diye düşünüyorum :))
Tam rengini bulması on dakikayı buluyor, gün aşırı değerlendirdim ben canım ama gerçekten artık görev gibi oldu, ben bebek olsam gelmezdim diye düşünüyorum :))
Evet ilk 10-15 dk önemliymiş Yaa o kadar haklısın ki stres yapmayın diyorlar da test yapılınca hele ki koyuluk varsa beyin görev olarak algılıyor 1dolu 1boş şeklinde ilerleyip yine de test yapıyorum işte rabbim nasip eder de çocuğumuz olursa bence anlatacak çok şeyimiz olacak ona