Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş de olabilir bu ilk testin mi adet bitimi nin ertesi günü başlayacaksınKizlar ovulasyon testi aldım ilk defa denedim. Böyle çıktı geçmiş mi oluyo yoksa yakın mı sat 21 mart 34 gunde ortalama adet oluyorum
İlk testim adetim biteli 17 gün oluyor ortalama 34 günde bir adet oluyorumGeçmiş de olabilir bu ilk testin mi adet bitimi nin ertesi günü başlayacaksın
İstersen yazık testlerini boşa kullanma büyük ihtimal kaçırmışsın gibi en iyisi bu ay test yapma sadece iki günde bir ilişki dene yüzüstü pozisyon dene bir de. Gelecek ay da adetin bitti temizlendi ertesi gün hemen başla sabah kısmında saat 10 12 gibi yap iki saat öncesinden sıvı almayı bırakİlk testim adetim biteli 17 gün oluyor ortalama 34 günde bir adet oluyorum
Canım bence 4-5 gün test yapmaya devam et, 34 günde bir oluyorsan yumurtlaman 20. Gün olabilir, zaten 17. Gün bugün, bence bi kaç gün test yapınKizlar ovulasyon testi aldım ilk defa denedim. Böyle çıktı geçmiş mi oluyo yoksa yakın mı sat 21 mart 34 gunde ortalama adet oluyorum
Bu ay zaten öyle.yaptim. yumurtlama belirtileri vardi değerlendirdim bence de bu ay oldu yumurtlamam . Testi sadece bugün alabildim . Şaşırdım 34 gün de bir adet olan 20. Gün olur hesaplama da bakalım 20 günü test yapicamİstersen yazık testlerini boşa kullanma büyük ihtimal kaçırmışsın gibi en iyisi bu ay test yapma sadece iki günde bir ilişki dene yüzüstü pozisyon dene bir de. Gelecek ay da adetin bitti temizlendi ertesi gün hemen başla sabah kısmında saat 10 12 gibi yap iki saat öncesinden sıvı almayı bırak
Aynen 20. Gün test yapicam.tekrar insallah ya yumurtladim.yada yumurtlicam tesekkur ederim ❣Canım bence 4-5 gün test yapmaya devam et, 34 günde bir oluyorsan yumurtlaman 20. Gün olabilir, zaten 17. Gün bugün, bence bi kaç gün test yapın
Adet bittikten sonra hemen başlamalsın ama adet olmadıysan her gun belli bir saatte yap mesela saat 12:00 ile 16:00 arasında 2saat öncesi sıvı alma test yaparken t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumrtlamadırMerhaba arkadaşlar ben az önce ovulasyon testi yaptım ve bu sekilde çıktı daha önce hiç kullanmadım 2 kere düşük yaptığım için adet düzensizliği oluştu onun için bu testlerle takip etmek istiyorum ama dediğim gibi daha önce hiç kullanmadım nasil yol çizmeliyim bu testlerdecevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
![]()
Adet bittikten sonra hemen başlamalsın ama adet olmadıysan her gun belli bir saatte yap mesela saat 12:00 ile 16:00 arasında 2saat öncesi sıvı alma test yaparken t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumrtlamadır
Çatlayana kadar teste devam yani t çizgisi silikleşecek bununla ilgili youtubede videolar var izleyin yumrtlama ve çatlama günlerini değerlendirin
Bak burda bahsettim canımt çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumurtlamadır. Yani iki çizgi de kırmızı olacak
Çatlayana kadar teste devam yani t çizgisi silikleşecek ondan sonra testi bırak
Youtubede bir gebenin günlüğü diye bak ordaki videoları kesin izlebununla ilgili youtubede videolar var izleyin yumrtlama ve çatlama günlerini değerlendirin