Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yeniyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar ovulasyon testi aldım ilk defa denedim. Böyle çıktı geçmiş mi oluyo yoksa yakın mı sat 21 mart 34 gunde ortalama adet oluyorum

Eklentiler

• 20210406_193004.webp
    20210406_193004.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar ovulasyon testi aldım ilk defa denedim. Böyle çıktı geçmiş mi oluyo yoksa yakın mı sat 21 mart 34 gunde ortalama adet oluyorum
Geçmiş de olabilir bu ilk testin mi adet bitimi nin ertesi günü başlayacaksın

Adetinin bittiği gün başlayacaksın canım. Ve iki çizgi de aynı koyulukta olana kadar devam edeceksin yapmaya her gün aynı saatlerde yap. İki saat öncesinde sıvı tüketme. Aynı koyulukta gördüğün günle birlikte üç gün birliktelik yaşamaya çalış

İlk testim adetim biteli 17 gün oluyor ortalama 34 günde bir adet oluyorum
İstersen yazık testlerini boşa kullanma büyük ihtimal kaçırmışsın gibi en iyisi bu ay test yapma sadece iki günde bir ilişki dene yüzüstü pozisyon dene bir de. Gelecek ay da adetin bitti temizlendi ertesi gün hemen başla sabah kısmında saat 10 12 gibi yap iki saat öncesinden sıvı almayı bırak

Canım bence 4-5 gün test yapmaya devam et, 34 günde bir oluyorsan yumurtlaman 20. Gün olabilir, zaten 17. Gün bugün, bence bi kaç gün test yapın

İstersen yazık testlerini boşa kullanma büyük ihtimal kaçırmışsın gibi en iyisi bu ay test yapma sadece iki günde bir ilişki dene yüzüstü pozisyon dene bir de. Gelecek ay da adetin bitti temizlendi ertesi gün hemen başla sabah kısmında saat 10 12 gibi yap iki saat öncesinden sıvı almayı bırak
Bu ay zaten öyle.yaptim. yumurtlama belirtileri vardi değerlendirdim bence de bu ay oldu yumurtlamam . Testi sadece bugün alabildim . Şaşırdım 34 gün de bir adet olan 20. Gün olur hesaplama da bakalım 20 günü test yapicam
Canım bence 4-5 gün test yapmaya devam et, 34 günde bir oluyorsan yumurtlaman 20. Gün olabilir, zaten 17. Gün bugün, bence bi kaç gün test yapın
Aynen 20. Gün test yapicam.tekrar insallah ya yumurtladim.yada yumurtlicam tesekkur ederim ❣

Merhaba arkadaşlar ben az önce ovulasyon testi yaptım ve bu sekilde çıktı daha önce hiç kullanmadım 2 kere düşük yaptığım için adet düzensizliği oluştu onun için bu testlerle takip etmek istiyorum ama dediğim gibi daha önce hiç kullanmadım nasil yol çizmeliyim bu testlerde 😊 cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🌹♥️

Eklentiler

• Snapchat-1433001158.webp
    Snapchat-1433001158.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
  • Snapchat-1873606358.webp
    Snapchat-1873606358.webp
    10 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba arkadaşlar ben az önce ovulasyon testi yaptım ve bu sekilde çıktı daha önce hiç kullanmadım 2 kere düşük yaptığım için adet düzensizliği oluştu onun için bu testlerle takip etmek istiyorum ama dediğim gibi daha önce hiç kullanmadım nasil yol çizmeliyim bu testlerde 😊 cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim 🌹♥️
Adet bittikten sonra hemen başlamalsın ama adet olmadıysan her gun belli bir saatte yap mesela saat 12:00 ile 16:00 arasında 2saat öncesi sıvı alma test yaparken t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumrtlamadır
Çatlayana kadar teste devam yani t çizgisi silikleşecek bununla ilgili youtubede videolar var izleyin yumrtlama ve çatlama günlerini değerlendirin

Adet bittikten sonra hemen başlamalsın ama adet olmadıysan her gun belli bir saatte yap mesela saat 12:00 ile 16:00 arasında 2saat öncesi sıvı alma test yaparken t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumrtlamadır
Çatlayana kadar teste devam yani t çizgisi silikleşecek bununla ilgili youtubede videolar var izleyin yumrtlama ve çatlama günlerini değerlendirin

Peki yumurtlama gününü nasil anlicam ve devamında test yapmaya devam edecek miyim

t çizgisi c cizgisi kadar koyu yada daha koyu ise yumurtlamadır. Yani iki çizgi de kırmızı olacak
Çatlayana kadar teste devam yani t çizgisi silikleşecek ondan sonra testi bırak
Bak burda bahsettim canım
bununla ilgili youtubede videolar var izleyin yumrtlama ve çatlama günlerini değerlendirin
Youtubede bir gebenin günlüğü diye bak ordaki videoları kesin izle

Back
X