Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yorumu yapar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su tuketimine dikkat ediyorsunuz değil mi? Yani oruç tutuyorsanız zaten dikkat edilecek bir şey yok ama tutmuyorsanız testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını birakmaniz gerekiyor.
Bugünkü test silik çıkmış ama tam istenildiği gibi silik değil. Çatlama olmuş da olabilir. Akşam ondan önce bir test daha yapın isterseniz ona bakalım bir. Daha da siliklesmisse çatlamış demektir.
Canım şimdi yaptım bu testi de Bu daha silik çıktı sanki

Eklentiler

• 7D2AB809-BEC7-417F-AF7C-E34E4D3277AA.webp
    7D2AB809-BEC7-417F-AF7C-E34E4D3277AA.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 24
Kizlar merhaba ya benim 28 29 günde adet oluyorum çok düzenlidir bı bakarmisiniz bu ay ovulasyon bu şekilde çıktı ben 14yumurtlama oldu zannediyordum takı 21 gün tekrar test yapana kadar böyle geç döllenme yada geç yumurtlama olabilirmi adet duzenliyken . Bata son 2 gün var da 😔 inşallah geç dolllenme olur

Eklentiler

• IMG_20210429_160436.webp
    IMG_20210429_160436.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 19
İftar yapıp su tukettiniz ya o yüzden bilemedim. Çatlama olmuş olma ihtimali de var. Siz bu günü de değerlendirin. Yarın yine test yapın ama. O da silik çıkarsa bugün çatlama olduğuna emin oluruz.

Kizlar merhaba ya benim 28 29 günde adet oluyorum çok düzenlidir bı bakarmisiniz bu ay ovulasyon bu şekilde çıktı ben 14yumurtlama oldu zannediyordum takı 21 gün tekrar test yapana kadar böyle geç döllenme yada geç yumurtlama olabilirmi adet duzenliyken . Bata son 2 gün var da 😔 inşallah geç dolllenme olur
21. Günü de degerlendirdiniz mi? Ondan sonra hiç yaptınız mı yine? Sizi umutlandirmak istemem ama bazen ovulasyon testleri gebelik durumunda da koyulasiyor. Acaba bir ovulasyon testi yapıp yine baksanız mı nasıl cikacak? Ama 21. Günden sonra yapip siliklestigini gördüyseniz bu dedigimi ciddiye almayın.
İki kez de yumurtlamış olabilirsiniz.

21. Günü de degerlendirdiniz mi? Ondan sonra hiç yaptınız mı yine? Sizi umutlandirmak istemem ama bazen ovulasyon testleri gebelik durumunda da koyulasiyor. Acaba bir ovulasyon testi yapıp yine baksanız mı nasıl cikacak? Ama 21. Günden sonra yapip siliklestigini gördüyseniz bu dedigimi ciddiye almayın.
İki kez de yumurtlamış olabilirsiniz.
Yaptım diğer gün silikleşti ama çok değil 3gun önce tekrar yaptım oda kötüydü gebelik testi yaptım negatif

Yaptım diğer gün silikleşti ama çok değil 3gun önce tekrar yaptım oda kötüydü gebelik testi yaptım negatif
Pko var mı sizde peki? Pko durumunda da koyu çıkabiliyor. Yani anlayamadım tam olarak. Adetinizi bekleyin bakalım. Az kalmış zaten.

İdrarı idrar toplama kabında beklettikçe lh seviyesi azalıyormuş belki diğerini çok hızlı yapmışsınızdır. Yada pcos varsa oda sebep oluyor bende pcos var tam pik olacak diyorum hooop silik sonra yine artmaya başlıyor dalgalı oluyor yani

İdrarı idrar toplama kabında beklettikçe lh seviyesi azalıyormuş belki diğerini çok hızlı yapmışsınızdır. Yada pcos varsa oda sebep oluyor bende pcos var tam pik olacak diyorum hooop silik sonra yine artmaya başlıyor dalgalı oluyor yani
Bilmiyorum canım yok diye biliyorum yani geçen ay baya belliydi bu ay böyle olunca şaşırdım.Değerlendirmem mi gerekiyor anlamadım

Back
X