Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
34
Kızlar selam , kalp koyduğum iki günü değerlendirdim . Yarın daha koyu olur yüksek ihtimalle . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ?

Eklentiler

• 0C76B739-D888-45B0-AFB8-11EF1AF7CED5.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar selam , kalp koyduğum iki günü değerlendirdim . Yarın daha koyu olur yüksek ihtimalle . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ?
Bende seninle aynıyım 13u saat 4te yaptım ve böyle cıktı gecesi degerlendirdik. 14ü oldu bugün yine pik bu gecede değerlendiricez. Tek fark ben 12si değil 10u değerlendirmiştim o yüzden 13ü boş geçemezdim. Sen 12si değerlendirmişsin bugünü boş geçme sansin var spermler dinlenmiş oluyor sorun yoksa spermde bugünüde değerlendir derim.

Dünü değerlendirmişsn zaten gün aşırı ilişki sperm için daha sağlıklı. Zaten sperm 72 saat yaşayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…