Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam , kalp koyduğum iki günü değerlendirdim . Yarın daha koyu olur yüksek ihtimalle . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ?
Kızlar selam , kalp koyduğum iki günü değerlendirdim . Yarın daha koyu olur yüksek ihtimalle . Bugünü değerlendirmeyeceğim . Yarını değerlendirsem olur mu ?
Bende seninle aynıyım 13u saat 4te yaptım ve böyle cıktı gecesi degerlendirdik. 14ü oldu bugün yine pik bu gecede değerlendiricez. Tek fark ben 12si değil 10u değerlendirmiştim o yüzden 13ü boş geçemezdim. Sen 12si değerlendirmişsin bugünü boş geçme sansin var spermler dinlenmiş oluyor sorun yoksa spermde bugünüde değerlendir derim.