Ovulasyon zamanı hangi taraftan yumurtladığımızı anlayabilir miyiz?

fiseriz

...elhamdulillah...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
386
216
53
42
arkadaşlar tek tüpüm açık olunca hep böyle sorular soruyorum napayım çok dertliyim :( sol tüpüm açık sağ kapalı :( soldan yada sağdan yumurtladığımızı anlayabilirmiyiz.tecrübesi bilgisi olan nolır paylaşsın ...

İnşaAllah tez zamanda bebişine kavuşursun cnm eğer yumurta çatladığında kasığının bi tarafında ağrı hissediyorsan o tarafta çatlıyor demektir hissetmiyorsan devamlı dr. Takibinde olman lazım ve dr.a sorman lazım

İnşaAllah tez zamanda bebişine kavuşursun cnm eğer yumurta çatladığında kasığının bi tarafında ağrı hissediyorsan o tarafta çatlıyor demektir hissetmiyorsan devamlı dr. Takibinde olman lazım ve dr.a sorman lazım
Amin canım amin.önümüzdeki şu bikaç gün ovulasyon testi yapcam tam zamanı ama açık olan tarftan mı yumurtlcam bilmiyorum.evet bu ay olmazsa doktor takibe başlıcakmış.inşaALLAH olur artık :(

Amin canım amin.önümüzdeki şu bikaç gün ovulasyon testi yapcam tam zamanı ama açık olan tarftan mı yumurtlcam bilmiyorum.evet bu ay olmazsa doktor takibe başlıcakmış.inşaALLAH olur artık :KK43:
Canım kendi kendine yumurtan büyüyüp çatlıyorsa şanslısın, sağ sol fark etmez. Benim de sol kapalı sağ açık tüplerin.
Yumurtalık ile tüpler birbine bağlı değildir, çatlayan yumurtayi tüplerin saçakları yakalar öyle tüp boyunca yuvarlanmaya başlar. Önemli olan yumurtayı açık olan tüpün yakalaması.

Canım kendi kendine yumurtan büyüyüp çatlıyorsa şanslısın, sağ sol fark etmez. Benim de sol kapalı sağ açık tüplerin.
Yumurtalık ile tüpler birbine bağlı değildir, çatlayan yumurtayi tüplerin saçakları yakalar öyle tüp boyunca yuvarlanmaya başlar. Önemli olan yumurtayı açık olan tüpün yakalaması.
Canım benim çok sağol.bu döngüyü dengeyi düzeni galiba ben hala anlamamışım :( inan artık herşeye kafam karışıyo.ne nasıl oluyo birbirine giriyo.sorsanki anladınmı diye of yine anlamadı benim koca kafam :( çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlar diyolar. Açık olan tarftan hamile kalınır diyolar

Yanılıyorsun bence çünkü sağdan yumurta olgunlaşırsa sağ tüpten geçmesi lazım soldan da sol tüpten geçecek ve kapalı olan taraftan yumurtladığın zaman sperm ve yumurta buluşamadığı için döllenme gerçekleşmiyor bence iyice araştır sonra zaman kaybedersin

Yanılıyorsun bence çünkü sağdan yumurta olgunlaşırsa sağ tüpten geçmesi lazım soldan da sol tüpten geçecek ve kapalı olan taraftan yumurtladığın zaman sperm ve yumurta buluşamadığı için döllenme gerçekleşmiyor bence iyice araştır sonra zaman kaybedersin
Canım bende böyle biliyorum.ama başka şeylerde öğrenince kafam karışıyo.şimdi youtube den video izleedim.mesela sağdan tumurtlayınca sağdaki tüp içine alıyo.

Evet cnm malesefki yumurta hangi tarafta olğunlaşıp çatlarsa o taraftaki tüp içine alır ve tüpün açık olması gerekir ama bozma moralini sonuçta bi taraf açık ve zamanı geldiğinde o taraftan yumurtan çatlar mesela ben bildim bileli sağ tarafım tembel yum. 11 mm olup duruyor gelişmiyor hep soldan yumurta gelişiyordu çok şükür bu ay sağdan 3 olgun yumurta gelişti çat. İğnesi oldum pazartesiye kadar beklemedeyim

Evet cnm malesefki yumurta hangi tarafta olğunlaşıp çatlarsa o taraftaki tüp içine alır ve tüpün açık olması gerekir ama bozma moralini sonuçta bi taraf açık ve zamanı geldiğinde o taraftan yumurtan çatlar mesela ben bildim bileli sağ tarafım tembel yum. 11 mm olup duruyor gelişmiyor hep soldan yumurta gelişiyordu çok şükür bu ay sağdan 3 olgun yumurta gelişti çat. İğnesi oldum pazartesiye kadar beklemedeyim
Canımmmm oyyy inşaALLAH güzel haberler verirsin umut olursun banada.ben şuan yumurtlama dönemimdeyim.sol tarafımda hep bi batma var.inşaALLAH soldan yumurtluyorumdur.geçen hafta hsg çekildi.bu ay tedavisiz deneyelim dedi doktor.olmazsa desteklicez dedi.sen hissettinmi yumurtladığın tarafı?

Evet cnm çatlatma iğnesinden 34 saat sonra sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu bi saate yakın sürdü sonrasında ara ara yine ağrılar oldu ama şu an pek bişey yok test yaptım negatif çıktı dr.um erken daha pazartesiye kadar bekle dedi bakalım o zamana kadar adet olmazsam bişeyler vardır ama yarın yada cuma günü adet olmam lazım

Evet cnm çatlatma iğnesinden 34 saat sonra sağ kasığımda şiddetli ağrı oldu bi saate yakın sürdü sonrasında ara ara yine ağrılar oldu ama şu an pek bişey yok test yaptım negatif çıktı dr.um erken daha pazartesiye kadar bekle dedi bakalım o zamana kadar adet olmazsam bişeyler vardır ama yarın yada cuma günü adet olmam lazım
Dualarım seninle arkadaşım.sakin ol stres yapma sakın.evet daha çok erken test için.ayrıca bazen idrarda çıkmıyomuş.kanda çıkıyomuş.

Dualarım seninle arkadaşım.sakin ol stres yapma sakın.evet daha çok erken test için.ayrıca bazen idrarda çıkmıyomuş.kanda çıkıyomuş.
duaların için saol canım bi belirtim olmadığı için ümitsizim ama kısmet çünkü ilk hamileliğimde göğüs ağrısından ve ucunun büyümesinden şüphelenmiştim şu an hiç bişey yok onun için stres yapmıyorum varsa var yoksa yok

Hamilelik geçirdinmi canım?tek tüple mi oldu.soru sorup duruyorum arkadaşım kusuruma bakma nolur :(

Araştırdığım için diyorum canım, benim de bir taraf kapalı çünkü. Sağ yumurtalıkta büyüyen yumurta sadece sağ tüpten geçecekse, sağ tüpü kapalı olan birine o ay aşılama yapılmazdı ve sol taraftan yumurtanın büyümesi beklenirdi. Ama dr lar o ay bile aşılama yapılıyorlar, çünkü çatlayan yumurtayı sağ mı veya sol tüpün ucundaki sacakların yakalayacağı belli olmuyor. Çoğu kişi bunu bilmiyor maalesef ki bazı dr lar bile. Yumurta sağ taraftan çıktığı ay tabi ki sağ tüpün yakalama şansı daha yüksektir yakın oldugu için fakat sol tarafın da şansı vardır, bir sürü örnek, yazı ve yabancı kaynaklardan da okudum buna benzer şeyler, tıbbi ismi bile vardı ama unuttum.

Araştırdığım için diyorum canım, benim de bir taraf kapalı çünkü. Sağ yumurtalıkta büyüyen yumurta sadece sağ tüpten geçecekse, sağ tüpü kapalı olan birine o ay aşılama yapılmazdı ve sol taraftan yumurtanın büyümesi beklenirdi. Ama dr lar o ay bile aşılama yapılıyorlar, çünkü çatlayan yumurtayı sağ mı veya sol tüpün ucundaki sacakların yakalayacağı belli olmuyor. Çoğu kişi bunu bilmiyor maalesef ki bazı dr lar bile. Yumurta sağ taraftan çıktığı ay tabi ki sağ tüpün yakalama şansı daha yüksektir yakın oldugu için fakat sol tarafın da şansı vardır, bir sürü örnek, yazı ve yabancı kaynaklardan da okudum buna benzer şeyler, tıbbi ismi bile vardı ama unuttum.
Valla rahmin şekline yumurtalıkların birbirine mesafesine ve yumurtanın kısa ömrünü düşünürsek bana biraz zor gibi geliyor ve ilk defa duyuyorum böyle bişeyi ama araştırmayı seven biri olarak araştırayım merak ettim doğru mu

Ben nette baktım ama böyle bi şey görmedim hatta bi kaç sayfada tüp alınırsa o taraftaki yumurtalık işlevini kaybeder diyordu bilemem artık doğru olan hangisi

Canım umarım hala kadınlar klunündesindir?
Naptın bebişine kavuştunmu ,inşallah kavuşmuşsundur

Adetin 10 veya 12. Günü doktora gidip hangi taraftan yumurtluyorum boyutu nedir falan diye sorabilirsin canım

Back
X