Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizce bugünü de degerlendirmeliyim birde kum döküyorum engel olur mu hamileliği acebaKızlar sonuçlar böyle 14. Gün sabah akşam test yaptım
Değerlendir bence. Kum dökme gebeliğe engelmidir değilmidir bilmiyorım canımSizce bugünü de degerlendirmeliyim birde kum döküyorum engel olur mu hamileliği aceba
Teşekkürler canım insallh engel değildir geç mi çatladı anlamadimDeğerlendir bence. Kum dökme gebeliğe engelmidir değilmidir bilmiyorım canım
Teşekkür ederim canım bnm doktora gittim zaten bakalim insallh olurKum dökmek gebeliğe engel mi bilmem ama gebelik esnasında bebek böbreğe baskı yaptığı için anne için sancılı oluyor hamilelik. Bu sorununuza çare bulun bir an önce isterseniz. Allah gönlünüze göre versin.
Umarım olur ya 9 aydır denemekten yoruldmDün akşam çatlamış büyük ihtimalle
Doktora hamilelik meselesini de bir sorun bence. Böbrekte kum ile nasıl olur diye.Teşekkür ederim canım bnm doktora gittim zaten bakalim insallh olur
İnşallah canım çok iyi anlıyorum seni bende aynıyımUmarım olur ya 9 aydır denemekten yoruldm
Bugün sordum bise olmaz dedi ama umarım ya bu ayda pek umutsuzum dogrusuDoktora hamilelik meselesini de bir sorun bence. Böbrekte kum ile nasıl olur diye.
Sağol canım her ay hüsran zamanı var demekkiİnşallah canım çok iyi anlıyorum seni bende aynıyım