- 11 Temmuz 2020
- 988
- 270
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ılk fotoyu tam kurumadan cekmıssın gıbı pık mı anlayamadım ama degerlendrdıysen o gunu 2 sını yanı bı gebelık testı yap derım. ya tekrar yumurtluyosun ya gebelıkten boyle cıkar.Ovulasyon testim 2 ekim de ilk resim çıktı şimdi bugün 11 ekim de de ikinci resim kuzular ikisi de pik nasıl oluyor
Canım ikinci kez yumurtlama oldu sanırımılk fotoyu tam kurumadan cekmıssın gıbı pık mı anlayamadım ama degerlendrdıysen o gunu 2 sını yanı bı gebelık testı yap derım. ya tekrar yumurtluyosun ya gebelıkten boyle cıkar.
Evet evet hatta t C den baya koyuydu ilılk fotoyu tam kurumadan cekmıssın gıbı pık mı anlayamadım ama degerlendrdıysen o gunu 2 sını yanı bı gebelık testı yap derım. ya tekrar yumurtluyosun ya gebelıkten boyle cıkar.
ılk fotoyu tam kurumadan cekmıssın gıbı pık mı anlayamadım ama degerlendrdıysen o gunu 2 sını yanı bı gebelık testı yap derım. ya tekrar yumurtluyosun ya gebelıkten boyle cıkar.
Benm ki öyle degil ama neden yukselir acabaGebelik te ovülasyon testinde 2 tane aynı koyulukta cizgi olması gerekir
Daha önce hormon testi yaptırmışmıydınızBenm ki öyle degil ama neden yukselir acaba
Evet yaptırdım adet günün ikinci gününde Lh 6 fsh 6 çıkmıştı bir sorun yoktuDaha önce hormon testi yaptırmışmıydınız
Evet normal görünüyor canım ne zaman yaptırdın bu testi?Evet yaptırdım adet günün ikinci gününde Lh 6 fsh 6 çıkmıştı bir sorun yoktu
İki ay oldu cnam dahaEvet normal görünüyor canım ne zaman yaptırdın bu testi?
Yeniymiş bir sorun görünmüyorİki ay oldu cnam daha
Acaba normal miYeniymiş bir sorun görünmüyor
Bak canm burda önceki testlerim de varOvulasyon testim 2 ekim de ilk resim çıktı şimdi bugün 11 ekim de de ikinci resim kuzular ikisi de pik nasıl oluyor
Gebelik olabilir benceOvulasyon testim 2 ekim de ilk resim çıktı şimdi bugün 11 ekim de de ikinci resim kuzular ikisi de pik nasıl oluyor
Ama bhnlardan sonra silikleştiGebelik olabilir bence