- 11 Temmuz 2020
- 988
- 270
- 33
- 33
Merhaba kuzular 2 ekim de yumurtlama da pik gördüm ama 11 ekim de yine pik oldu resimler asagıda normal mi yedi gün arayla ve yumurtam çatladı da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bir daha yumurtluyorum çok güzel demiCanım adetine daha çoksa bir ayın içinde iki kere yumurtlama olabilir bu çok normal hatta ikisinde de döllenme olursa ikiz gebelik olur
Evet canım gebelik olsa ovulasyonda gözükmesi için çok erken bu ancak yumurtlamadır sen bugünü değerlendir canım eşine ilişkiden önce sade Türk kahvesi içir fındık fıstık yedir bir de yüzüstü ilişkiyi dene 15 dk yataktan kalkma hadi hayırlısıAyy bir daha yumurtluyorum çok güzel demiyedi gün var daha
Yarın yine test yap canım bakalım çatlama olacak mı yumurtlama devam edecek miAyy bir daha yumurtluyorum çok güzel demiyedi gün var daha
Tmm cnm sen ne zamandır deniyorsunYarın yine test yap canım bakalım çatlama olacak mı yumurtlama devam edecek mi
3 yıldırTmm cnm sen ne zamandır deniyorsun
Belli bi sorun var mi canm3 yıldır![]()
İkimizde de hiç bir problem yok canım 3 kere aşılama oldum tutmadı artık Allah a bıraktım bi kaç ay sonra tüp bebek yaptıracağım sen ne kadardır deniyorsunBelli bi sorun var mi canm