Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben simdi bu ay her 2. Günü degerlendirimmi 3. Günümü degerlendirim ? Senin dedigimgibi yaptim gecen ay bir dolu bir bos ama catlama 2 gün sürdü catlamayi 2 gün pespese degerlendirdk sanirim o 2. Gün catladi oda kalitesiz güne denk geldi dimi birde marfoloji sorunu oldugundan daha da kalitesiz oldu , piki gördükten sonra sence catlama 1i mi catlama 2 yimi degerlendirmeli yaaa kafam cok karisti 😭yumurtlama günü es gecmeyi düsünüyorum bu ay
Hangi günü değerlendirmek daha doğru olur bilmiyorum ama mantık yürütürsek çatlama 1. Günü değerlendirip 2. günü es gecilebilir. Sonuçta sperm kalitesiyse hala yaşıyor olacak.

Gün aşırı dediğim de bi gün boş bi gün dolu şeklinde. Hatta benim 2 Gün ara verdiğim bile olmuştu 🤷🏼‍♀️ olacağı varsa oluyo demiş salmıştım kendimi. Uzun uzun da yatmamıştım.

Çok teşekkür ederim 🌸
Ben ovulasyon testi yaptığım ay aynı durumu yaşadım, çizgiler eşitti. Belki daha da koyulasmaz diye degerlendirmek istedim ama ertesi gün kopkoyu olunca yine değerlendirdim. Çatlama da 2 gün sürdü.

Eşimin durumunu bilmiyoruz hiç muayene olmadi. Ben bizimkinde her gün üst üste olmasının sperm kalitesini olumsuz etkilediğini düşündüm. O yüzden ertesi ay gün aşırı denedik yumurtlama döneminde. ♥️

tabii ki her çiftin durumu farklıdır. Doktorlar da gün aşırı olursa sağlıklı spermin içerde kalacağını ve döllenme için yeterli olacağını söylüyor. Biraz garanti olması için önemli olan çatlamadan önce hazır spermin içerde olması. Çatlama öncesi ilişki olması yani. ♥️

Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Anladim canim cok tesekkur ederim yorumun icin insallah bizim de olumlu olur 🙏🥰

Back
X