Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde instagramda birgebeningünlüğü sayfası var oraya bak ya da mesaj at sor sana geri dönüş yaparEki Görüntüle 2866690 Adetime 11 Gün Var, Bu Defa Farklı Marka Ovulasyon Testi Aldık ,Lakin hiç bişey anlamadım bu testten ne demek oluyor , aynısından kullanan var mı yardımcı olur musunuz
Ayy hadi insALLAH, Instagram kullanmiyorum kiBirde instagramda birgebeningünlüğü sayfası var oraya bak ya da mesaj at sor sana geri dönüş yapar
Birde instagramda birgebeningünlüğü sayfası var oraya bak ya da mesaj at sor sana geri dönüş yapar
Canm 13 yumurtlama olmus 14 catlamıs 13 14 15 degerlendirdin mi ?Eki Görüntüle 2867067
Tekrardan Merhaba Bugün az önce de test yaptım siz daha tecrübelisiniz bakar mısınız acaba
Merhaba canım yumurtlama yok şuan olduğunda yani 13. Gün ve diğer çatladığı14 ve 15 te değerlendirmen gerekiyorDu en son ki testte yumurtlama görünmüyor yine de adet olana kadar yapmaya devam et. Bunu sende anlayabilirsin eğer T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyuluktaysa yumurtlama var demektir değilse yokEki Görüntüle 2867067
Tekrardan Merhaba Bugün az önce de test yaptım siz daha tecrübelisiniz bakar mısınız acaba
13,14 ve 15 de değerlendirmiştik zaten de ,kullandığım programa göre de yumurtlama günlerim bitti yarından itibaren o yüzden sanırım test yapmayacağım adeti bekleyeceğim umarım olmamMerhaba canım yumurtlama yok şuan olduğunda yani 13. Gün ve diğer çatladığı14 ve 15 te değerlendirmen gerekiyorDu en son ki testte yumurtlama görünmüyor yine de adet olana kadar yapmaya devam et. Bunu sende anlayabilirsin eğer T çizgisi C çizgisinden daha koyu ya da aynı koyuluktaysa yumurtlama var demektir değilse yok
Evet değerlendirdik o günleri, bencede söylediğiniz gibi silik çıkacak çünkü yumurtlama günlerim bitti yarından itibaren , test yapmanın bı anlamı olmayacak adeti bekeyecegim insALLAH olmamCanm 13 yumurtlama olmus 14 catlamıs 13 14 15 degerlendirdin mi ?
Daha test yapmana gerek yok bence. Eger yaparsanda silik çıkar
Canm 13 yumurtlama olmus 14 catlamıs 13 14 15 degerlendirdin mi ?
Daha test yapmana gerek yok bence. Eger yaparsanda silik çıkar
O programlara inanma guvenme sen. En guzeli test yapman hergün.. adet tarihini beklemen. Insallah adet olmazsın13,14 ve 15 de değerlendirmiştik zaten de ,kullandığım programa göre de yumurtlama günlerim bitti yarından itibaren o yüzden sanırım test yapmayacağım adeti bekleyeceğim umarım olmam
Testim bitti bakalım olmazsa alırım, bekleyeceğim insALLAH artık olmamO programlara inanma guvenme sen. En guzeli test yapman hergün.. adet tarihini beklemen. Insallah adet olmazsın![]()
Test yapma saatine 12/16 arası ve 20/22 saatleri arası yapın diyorlar onun dışında yüksek çıkıp yanıltabilir demişlerdi. ben hep 18.00 da yapıyordum değiştireceğim. saat 8.15te yaptığınız ilk idrar değil değil mi ve o saat olayı doğru mu bilen var mı yaTestim bitti bakalım olmazsa alırım, bekleyeceğim insALLAH artık olmam
Valla benim bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılmayacak, 2 saat test yapana kadar 2 saat sıvı alınmayacak, onun dışında ben hiç akşam saatleri olduğunu duymadım hep sabah yaptimTest yapma saatine 12/16 arası ve 20/22 saatleri arası yapın diyorlar onun dışında yüksek çıkıp yanıltabilir demişlerdi. ben hep 18.00 da yapıyordum değiştireceğim. saat 8.15te yaptığınız ilk idrar değil değil mi ve o saat olayı doğru mu bilen var mı ya
benimde kafam karıştı okudukça vallahi ben 18.00 dan devam edeyim en iyisi :dValla benim bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılmayacak, 2 saat test yapana kadar 2 saat sıvı alınmayacak, onun dışında ben hiç akşam saatleri olduğunu duymadım hep sabah yaptim
benimde kafam karıştı okudukça vallahi ben 18.00 dan devam edeyim en iyisi :d