Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pepap nedir acabaBen hiç test kullanmadım olv için . Kasık agrısı akıntı ve ateş basmasından anlarım birde pepap kullanıyorum tam gösteriyor
Yumurtlama yaklaşıyor yapmaya devam edin testiKac aydan beri ovulasyon yapiyorum bugun ilk defa bu koyulukta gördüm ve suanda kasık agrim ve beyaz akinti vardi yumurtlama belirtisi olabilirmi acaba adete 18 gun var daha
Pepapp uygulamasından bahsediyor.Pepap nedir acaba
Uygulama telefonda, yıllardır kullanırım çokta memnunumPepap nedir acaba
Teşekkür ederimUygulama telefonda, yıllardır kullanırım çokta memnunum
Kasık agrısı ve akıntı ne kadar sürüyor ve akıntı nasılBen hiç test kullanmadım olv için . Kasık agrısı akıntı ve ateş basmasından anlarım birde pepap kullanıyorum tam gösteriyor
Büyük ihtimalle yumurtlamaniz yaklaşmış yapmaya devam edinKac aydan beri ovulasyon yapiyorum bugun ilk defa bu koyulukta gördüm ve suanda kasık agrim ve beyaz akinti vardi yumurtlama belirtisi olabilirmi acaba adete 18 gun var daha
Olivasyon döneminde şefaf akıntın olur beyaz asla olmaz . Böyle saydam bi akıntı bende ıkı gün sürüyor .Kasık agrısı ve akıntı ne kadar sürüyor ve akıntı nasıl
Teşekkür ediyorumOlivasyon döneminde şefaf akıntın olur beyaz asla olmaz . Böyle saydam bi akıntı bende ıkı gün sürüyor .
Kasık agrım birkaç gün hafiften olur akşamları yatarken özellikle . Birde inanılmaz sıcaklarım. Herkezde böle olur mu bilmiyorum.
Tam reglin ile bir sonraki regli günün ortasında yaşıyorsun bu durumu. Ben pikoluyum ve regli tarihlerim aksama yapsada yine de tam ortasında oluyor yumurtlama.umarım senınde öyle olmuştur ve değerlendirmişssindircnm
Polikistik over . Sendrom . Düzensiz regli görmelerin bir sebebi de budur.Teşekkür ediyorumbirde piko nedir ?
Hep silik cikiyor hic o koyulukta karsilasmadim ben anlamadım ki bende mi sorun war acaba butun testler yapildi temiz rahim filmi cekildi temiz ama burayi takip ediyorum herkesin t cizgisi cok koyu ama bende hic gormedimBüyük ihtimalle yumurtlamaniz yaklaşmış yapmaya devam edin
Hic sormayin aylardan beri yapiyorum harcamadigim para kalmadi 2 gun once kasık agrisi ve akinti hissettim acaba yumurtlamami diye bi o gun bu testi yapinca böyle gordum acaba mi dedimBide yazmışşsınya canm olivasyon yapıorum kaç aydır diye , boşuna para verme derim okadar. Uygulamadan takip et . O tarihlerde kendindede değişiklik bulacaksın.
Aslında 2 güne bir ilişkiye girerseniz eger zaten günü yakalarsınız sitrese giriyosunuzdur belki ondan çıkmıyordur testler cidden cok sitrese sokuyor kullandığınız marka nedir acaba bide testi hangi saatte yapiyosunuz hergun ayni saat olmali 2 saat once sıvı alımını kesmelisiniz ben gunde 2 kere yapıyorum çünkü öğlen 1.30da baktığımda biraz silikti akşam 21.00 da yaptım tam koyuyduHep silik cikiyor hic o koyulukta karsilasmadim ben anlamadım ki bende mi sorun war acaba butun testler yapildi temiz rahim filmi cekildi temiz ama burayi takip ediyorum herkesin t cizgisi cok koyu ama bende hic gormedim
Ebru ceylanin wardi onu kullandim trendyoldan aldim bu defa bende gunde 2 kere yapiyorum oglen bide aksam gercekten cok stres yapiyorum aşırı sorun olmadigi halde olmamasi cok üzüyor beniAslında 2 güne bir ilişkiye girerseniz eger zaten günü yakalarsınız sitrese giriyosunuzdur belki ondan çıkmıyordur testler cidden cok sitrese sokuyor kullandığınız marka nedir acaba bide testi hangi saatte yapiyosunuz hergun ayni saat olmali 2 saat once sıvı alımını kesmelisiniz ben gunde 2 kere yapıyorum çünkü öğlen 1.30da baktığımda biraz silikti akşam 21.00 da yaptım tam koyuydu
Şey bide uygulamalar herkeste doğru çıkmıyor ne yazıkki bence guvenmeyin ben de ilk bas uygulama kullandım hep yanlış göstermiştiHep silik cikiyor hic o koyulukta karsilasmadim ben anlamadım ki bende mi sorun war acaba butun testler yapildi temiz rahim filmi cekildi temiz ama burayi takip ediyorum herkesin t cizgisi cok koyu ama bende hic gormedim
Yok uygulamaya aldanmiyorum zaten de tek kafama takilan t cizgisinin o kadar koyu oldugunu gorememek aylardan beri yapiyorum adetimde 23.25 arasi hormonlar hersy temiz ben mi yumurtlayamiyorum anlamiyorumŞey bide uygulamalar herkeste doğru çıkmıyor ne yazıkki bence guvenmeyin ben de ilk bas uygulama kullandım hep yanlış göstermişti
Ya ebru ceylaninkini bende aldım ama ondaki cizgiler nedense pek kotu degildi c cizgisi bile biraz silikti laboquick marka var o çok iyi onu bikere kullandim kop koyu çıktı 20 adet yaninda 2 gebelik testi 45 tl idi benim eşim gorevde olduğu için bende kullanmak zorundayim ona göre izin ayarlicaz Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinEbru ceylanin wardi onu kullandim trendyoldan aldim bu defa bende gunde 2 kere yapiyorum oglen bide aksam gercekten cok stres yapiyorum aşırı sorun olmadigi halde olmamasi cok üzüyor beni