Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama yok devam edin sıvı alımına dikkat ederek aynı saatlerdeBu testlerde yumurtlama gören var mı ben anlayamadım
Hayır canım daha yumurtlama olmamBu testlerde yumurtlama gören var mı ben anlayamadım
Peki bakalım inşallah kaçırmamışımdırHenüz yumurtlama yok devam edin sıvı alımına dikkat ederek aynı saatlerde
Takip yaptırdığım sayfanın sahibi dünkü testin yumurtlama olduğunu söyledi ben pek benzetemedim yumurtlamaya bide buraya sorayim dedimTest yapmaya devam edin henüz yumurtlama yok sanıyorum.
Çok fazla silik bunun neresini yumurtlamaya benzetmiş acaba sen yine aklında şüphe kalacaksa değerlendirTakip yaptırdığım sayfanın sahibi dünkü testin yumurtlama olduğunu söyledi ben pek benzetemedim yumurtlamaya bide buraya sorayim dedim
23 ünde çift çizgiyi gördüğü için mi öyle düşündü acaba. Sonraki gün çizgi yok olmuş çünkü.Takip yaptırdığım sayfanın sahibi dünkü testin yumurtlama olduğunu söyledi ben pek benzetemedim yumurtlamaya bide buraya sorayim dedim
Bilmiyorum olabilir kurumamış halini atayım size bide23 ünde çift çizgiyi gördüğü için mi öyle düşündü acaba. Sonraki gün çizgi yok olmuş çünkü.
Çok fazla silik bunun neresini yumurtlamaya benzetmiş acaba sen yine aklında şüphe kalacaksa değerlendir
Kuzum kontrol çizgisi gibi koyu veya daha koyu olmalı yumurtlama olduğunda sen yine devam et test yapmaya istersen progestron hormonu verebilirsin bu testin üzerinden 7 gün sayarak. Öyle de belli oluyor yumurtlamaBöyleydi aslında test kuruyunca o şekilde oldu
Yeni attigima göre de yok dimi yaniKuzum kontrol çizgisi gibi koyu veya daha koyu olmalı yumurtlama olduğunda sen yine devam et test yapmaya istersen progestron hormonu verebilirsin bu testin üzerinden 7 gün sayarak. Öyle de belli oluyor yumurtlama
Ben teste devam ediyorum zaten burayada atarım şüphelendiğimi yardımcı olursanız çok sevinirimYeni attigima göre de yok dimi yani
Yok gibi görünüyor testin hangi marka ?Yeni attigima göre de yok dimi yani