Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet henüz değil devam edinKızlar ovulasyon testime bakarmisin 25 gün böyle oldu daha pik değil sanirsam
Degerlendirimmi pekiEwet henüz değil devam edin
Tekrarlicm sağolun degerlendirimmi peki yoksa pik olmasnimi beklimolmak üzere canım tam değil,yarında tekrarla
Evet25.gün mü
Anladım canım,bi doktor yıllar evvel bana regl 35.günü geçince yumurtlama olmamıştır demişti ondan sordum.
bence değerlendir bi:)Tekrarlicm sağolun degerlendirimmi peki yoksa pik olmasnimi beklim
Gün aşırı değerlendirin her ihtimale karşı. Bu arada her ay yumurtlama olmayabiliyorDegerlendirimmi peki
Evet abla bende de pkos var o yüzden geç yumurtlama oluyorAnladım canım,bi doktor yıllar evvel bana regl 35.günü geçince yumurtlama olmamıştır demişti ondan sordum.
Pcos var galiba sende
Biliyorum bakalım öyle yapicm teşekkür ederimGün aşırı değerlendirin her ihtimale karşı. Bu arada her ay yumurtlama olmayabiliyor
Sağol ablabence değerlendir bi:)
Birşey sorucaktim abla ben ikinci kez ovulasyon testi yaptım bugün orucluyum zaten ikinci silik çıktı neden böyle oldu anlamadımbence değerlendir bi:)
daha önceki yaptıkların koyumuydu,çatlamış gibi duruyorBirşey sorucaktim abla ben ikinci kez ovulasyon testi yaptım bugün orucluyum zaten ikinci silik çıktı neden böyle oldu anlamadım
Öncekiler koyu değildi ablq bugün böyle oldudaha önceki yaptıkların koyumuydu,çatlamış gibi duruyor
o zaman tam olgunlaşmadan çatlamış galiba canım çok koyu değil çünküÖncekiler koyu değildi ablq bugün böyle oldu
Abla dün yapmadım ovulasttesti belki o zaman koyulasmistir bugün siliklesmis olamazmi birde pkos var ya belki dediğiniz gibi olgunlasmadan catlamistir o nasıl oluyor peki ablao zaman tam olgunlaşmadan çatlamış galiba canım çok koyu değil çünkü
canım dün yapmamışsın belki de dün yumurtladın ,buğünde çatladı keşke yapsaydın . pco hastalarında yumurta bozuklugu oluyor ve tam büyümeden çatlamıyor,yada büyüyor ve hiç çatlamıyor .hormonlarına baktırdınmı hiç?Abla dün yapmadım ovulasttesti belki o zaman koyulasmistir bugün siliklesmis olamazmi birde pkos var ya belki dediğiniz gibi olgunlasmadan catlamistir o nasıl oluyor peki abla
Daha horminlarima baktirmadim abla en son FSH düşüktü umudum kalmadı ovulasttesti yapacak gücümde yoktu yapmicaktm aslına gene iç sesim yap dedi. Akşam 10 da yapsam olurmu abla. Ama bugün kasık bölgesi sancilandi ve ateş basması varcanım dün yapmamışsın belki de dün yumurtladın ,buğünde çatladı keşke yapsaydın . pco hastalarında yumurta bozuklugu oluyor ve tam büyümeden çatlamıyor,yada büyüyor ve hiç çatlamıyor .hormonlarına baktırdınmı hiç?