Ovulasyon

Daha horminlarima baktirmadim abla en son FSH düşüktü umudum kalmadı ovulasttesti yapacak gücümde yoktu yapmicaktm aslına gene iç sesim yap dedi. Akşam 10 da yapsam olurmu abla. Ama bugün kasık bölgesi sancilandi ve ateş basması var
canım senin yaşın kaç ki umudunu kırıyorsun,dur hele biz yıllarca uğraşıyoruz ne emekler verdik. bu belirtiler varmış bak demek ki yumurtlama olmuş ,dün yumurtlamışsındır merak etme:) keşke dün değerlendirseydin ,bugünde değerlendir olurmu?

canım senin yaşın kaç ki umudunu kırıyorsun,dur hele biz yıllarca uğraşıyoruz ne emekler verdik. bu belirtiler varmış bak demek ki yumurtlama olmuş ,dün yumurtlamışsındır merak etme:) keşke dün değerlendirseydin ,bugünde değerlendir olurmu?
Abla ben 23. Yaşındayım gene şükür bir kızım var ama ben 1 yıl önce düşük yaptım o zamandan beri gebelik oluşmuyor adet düzensizliğim var adet olsamdq 10 günü kecik oluyorm azar azar dedim bu ayda olmazsa birakicam artık .gerisi taktir i ilahi .yani diyorum şükür bir kızım var TM yaşım erken ama kardes istiyorum 2.5 yaşında beraber büyürler diye ama olmuyor gene Allah ne derse o . inşallah abla sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Back