Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sağdaki çizgi kadar kopkoyu olması gerek. Ama bu da yumurtlama olmuyor. O koyuluğa geldikten sonra birden böyle silinirse yumurtlama olmuş oluyor.Bu testler bir kaç saat sonra kızardı ıkıncı çizgi sizce yumurtlama olmusmudur hiç anlamıyorum ilk defa yapıyorum
Eki Görüntüle 3585337
Yapınca hemen cıkıyormu pekı kırmızı çılgın yumurtlama olıncaHayır sağdaki çizgi kadar kopkoyu olması gerek. Ama bu da yumurtlama olmuyor. O koyuluğa geldikten sonra birden böyle silinirse yumurtlama olmuş oluyor.
Henüz pik değil canım benim pik böyleydiBu testler bir kaç saat sonra kızardı ıkıncı çizgi sizce yumurtlama olmusmudur hiç anlamıyorum ilk defa yapıyorum
Eki Görüntüle 3585337
Pozitif mi buHenüz pik değil canım benim pik böyleydi
Evet canımPozitif mi bu
Daha ilk 5 dakikada çıkarYapınca hemen cıkıyormu pekı kırmızı çılgın yumurtlama olınca
Canım benim bu pik değil mi bugün dongumun 29. GünüHenüz pik değil canım benim pik böyleydi
Pik canımCanım benim bu pik değil mi bugün dongumun 29. Günü
Çok şükür sonunda ya vallahi bugün tam adet günüm ama düzensiz olduğum için saymıyorum bile dongumun 29. Günü sonunda yakaladımPik canım
Bu 3 günü değerlendir canım bende ovulasyon ile takip ederek hamile kaldım bu ayÇok şükür sonunda ya vallahi bugün tam adet günüm ama düzensiz olduğum için saymıyorum bile dongumun 29. Günü sonunda yakaladım![]()
Degerlendircem canım ben geçen ay kimyasal gecirdim bu ay bakalım nasıl oluyorBu 3 günü değerlendir canım bende ovulasyon ile takip ederek hamile kaldım bu ay
Canım benim dün devlet hastanesinde sabah 9 da betam 25,4 çıktı bugün özelde saat 15.00 da 118,9 çıktı iyi mi senceDegerlendircem canım ben geçen ay kimyasal gecirdim bu ay bakalım nasıl oluyor
Çok iyi bir günde bu kadar artmasıCanım benim dün devlet hastanesinde sabah 9 da betam 25,4 çıktı bugün özelde saat 15.00 da 118,9 çıktı iyi mi sence
Ay inşallah canım insan herşeyden korkuyor ne zaman doktora gitmeliyimÇok iyi bir günde bu kadar artması
Sen bence pazartesi günü git kuzum durumunu anlat ona göre doktorunla yol çizin ne kadar erken olursa o kadar iyiAy inşallah canım insan herşeyden korkuyor ne zaman doktora gitmeliyim
Önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum inşallah bir sorun çıkmaz kese kaçıncı haftada görünürSen bence pazartesi günü git kuzum durumunu anlat ona göre doktorunla yol çizin ne kadar erken olursa o kadar iyi
5. Haftada görünür büyük ihtimal kuzumÖnümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum inşallah bir sorun çıkmaz kese kaçıncı haftada görünür
Canım benim pazartesi 4. Hafta bitiyor cuma falan giderim doktora belki görür keseyi5. Haftada görünür büyük ihtimal kuzum
Hamile oldugunuzu ogrenene kdar surekli o ulasyon testi yaptiniz mi varsa fotogrfini atar misiniZ lutfenPik canım