Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pcos var döngüm 28ila 42 gün arası oluyor geçen ay 28 .gumde adet oldum bu testide 27. Gün yaptım acaba geç mi yumurtladım
Bende de var hiç belli olmuyo pcos daBende pcos var döngüm 28ila 42 gün arası oluyor geçen ay 28 .gumde adet oldum bu testide 27. Gün yaptım acaba geç mi yumurtladım
İnşallah ama 13 Haziran da randevum var ve adetin 3. Günü doktorum hormon testleri istedi o zamana kadar adet olmazsan nasıl vericem bilmiyorumBende de var hiç belli olmuyo pcos da
Eğer gerçek pikse 41 42 . Güne denk geliyor adetiniz(inş olmazsınız :))
Ertelersiniz olur biterİnşallah ama 13 Haziran da randevum var ve adetin 3. Günü doktorum hormon testleri istedi o zamana kadar adet olmazsan nasıl vericem bilmiyorum
İnş çıkar bir de sizce pik değil mi testErtelersiniz olur biter
Ertelemeden de gebelik Testi yapın belki çıkar
Yurt dışında yaşıyorum biraz zor oluyor ertelersem çok geç bir tarihe randevu verıyorlarErtelersiniz olur biter
Ertelemeden de gebelik Testi yapın belki çıkar
Pik canım eşit kötülükte değil mi burdan öyle gözüküyorİnş çıkar bir de sizce pik değil mi test
Yaptım elimde son kalan testim buydu dıjatal olandan yaptım eğer çatlamışsa üzgün surat veriyor ve verdiBirde yarın ovu testini tekrar edin silinmişse çatlamış demektir
Silinmemiş se bikaç gün daha yapın
O zaman gebelik kan testi verin gitmişkenYurt dışında yaşıyorum biraz zor oluyor ertelersem çok geç bir tarihe randevu verıyorlar
Evet öyle hatta kalmış halinide atimPik canım eşit kötülükte değil mi burdan öyle gözüküyor
Pik olanı ne zaman yaptınız ki ne ara silindiYaptım elimde son kalan testim buydu dıjatal olandan yaptım eğer çatlamışsa üzgün surat veriyor ve verdi
Öyle yapimO zaman gebelik kan testi verin gitmişken
Baya baya eşit duruyor pikÖyle yapim
Pik olanı adetin 27. Günü yaptım gülen suratı adetin 30. Günü yaptım gülen surat vermediği için çatlamıştır diye düşündümPik olanı ne zaman yaptınız ki ne ara silindi
İnşallah tedavıye gerek kalmaz da bu ay hamile olurumBaya baya eşit duruyor pik![]()
Bugun ben de pic gordum’ resmen ayniİnşallah tedavıye gerek kalmaz da bu ay hamile olurum1 5 senedir deniyoruz ama bu pcostan dolayı olmuyor kilom da yok 52 kiloyum 1 65 boyundayım pek bir belirtisinde taşımıyorum sadece adet gecikmesi
İnşallah tedavıye gerek kalmaz da bu ay hamile olurum1 5 senedir deniyoruz ama bu pcostan dolayı olmuyor kilom da yok 52 kiloyum 1 65 boyundayım pek bir belirtisinde taşımıyorum sadece adet gecikmesi
Yaa adetin kaçıncı günü bugünBugun ben de pic gordum’ resmen ayni