Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
??Kızlar merhaba sırayla ovulasyon testlerim var sizce ne durumdalar
Çatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birleyHepsi pik görünüyor
Bazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlamaÇatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birley
Ben bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acabaBazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlama
Ama sanki sondaki çatlamış gibi diğerine göre en silik olan oEn alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır
En soldakinden bahsediyorumEn alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır
Evet en son yaptığım o dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyimEn alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır
Bende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştuBen bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acaba
Hamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mıBende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu
C life kullandım birde folik asitHamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mı